Искра Михайлова: ДПС не е партия, която може да бъде претопена

"Движението за права и свободи не е партия, която може да бъде претопена – няма как някой да я приобщи и след това да я унищожи". Това коментира кандидатът за вицепрезидент от ДПС Искра Михайлова пред bTV.

Относно заявките „никога с ДПС“, които се чуват често в политическия живот през последните години тя коментира: „Ние имаме обяснение за себе си и то е ясно за всички интелигентни хора – една политическа сила, когато трудно намира своето място и своите измерения, има нужда да се сравнява с някого. Най-лесно се сравняваш с враг. Толкова е лесно за враг да се посочи ДПС – различните“.

За присъствието в кандидатдепутатските листи на ДПС на Делян Пеевски, тя каза: „За мен той е моят колега Делян, ние сме били заедно кандидат-депутати в Пазарджишки избирателен район и заедно депутати от този район в българското Народно събрание. Познавам Делян като човека, който е посрещан с обич от неговите избиратели“.

По думите ѝ Пеевски е много човечен с хората, а за ДПС е много важна връзката с хората, които ги избират. Затова Делян е важен, защото хората го обичат, допълни кандидатът за вицепрезидент.

Подобни статии