Италианец води в "Звезда" Мис Маракана

Ливиана Рафаеле е жената до Филипо Фалко

Ново класно попълнение ще има в отбора на нежните половинки на футболния Цървена звезда.

Скоро в Белград е очаквана италианката Ливиана Рафаеле. Тя е жената до Филипо Фалко, за когото шампионите са готови да платят 1,5 млн. евро на Лече. За нея дори на Ботуша знаят малко, но на всички е ясно, че е много красива. Медиите в Сърбия пък твърдят, че тя е достоен кандидат за титлата „Мис Маракана“. Към момента за №1 минава Снежана Филипович, съпругата на бившия вратар на Лудогорец, а сега капитан на Звезда Милан Борян.
Ливиана пък ще си има дружка в Белград, тъй като с участничката в „Мис Италия 2008 г.“ Анджела Ачиарно преди броени дни пристигна нападателят Диего Фалчинели.

Подобни статии

 • Бербатов обвини БФС в

  Бербатов обвини БФС в "унизително поведение"

  Отново ставаме свидетели на унизително поведение от страна на ръководството на БФС. Това написаха от екипа на кандидата за президент на на Българския футболен съюз Димитър Бербатов, който за пореден път атакува настоящото ръководството на централата с президент Борислав Михайлов.

  118
 • Бившият адвокат на ЦСКА мина в оправдателен режим след срещата за стадиона на ЦСКА

  Бившият адвокат на ЦСКА мина в оправдателен режим след срещата за стадиона на ЦСКА

  Министърът на младежта и спорта Радостин Василев, който е бивш адвокат на ЦСКА, премина в оправдателен режим след дълга и напоителна среща със собствениците на ЦСКА и представители на "Сердика спортни имоти" по казуса със стадион "Българска армия" вчера. Бившият адвокат заяви, че "защитавал единствено интересите на държавата", а скоро му предстояла и среща с други отбори и спортни федерации, които ще поставят своите проблеми и ще бъдат запознати с програмата на министерството.

  122
 • Нова Броудкастинг Груп и БНТ ще излъчат съвместно световното първенство по футбол

  Нова Броудкастинг Груп и БНТ ще излъчат съвместно световното първенство по футбол

  Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия ще излъчат съвместно световното първенство по футбол през 2022 година. Благодарение на партньорството между тях, българските зрители ще имат възможност да се насладят на 22-ото издание на финалите за световната купа, които ще се проведат в Катар през есента.

  166