Ивайло Захариев избра рокля на любимата в Асеновград

Топдизайнерът Стоян Радичев облича избраницата на актьора за сватбата

Влюбените ще вдигнат сватба до края на месеца

Актьорът Ивайло Захариев, който снощи се завърна на малкия екран в хитовия сериал „Пътят на честта“, избра сватбена рокля на приятелката си. Очаква се влюбените да вдигнат тържество и да узаконят връзката си в края на месец септември, но към момента Захариев пази в пълна тайна от медиите както датата, така и мястото на събитието.

За сватбата на актьора и новата му изгора се заговори още преди месеци, но той потвърди новината с последната си публикация в личния си профил в социалната мрежа Инстаграм. Той качи снимка с топдизайнера ни Стоян Радичев, който е известен с едни от най-качествените и красиви рокли у нас. Под снимките Ивайло написа : „Отидохме при Стоян за рокля... Взехме едно, харесахме второ, та си тръгнахме и с трето.“ С тези си думи актьорът даде ясно да се разбере не само че сватбата ще бъде факт до броени дни, а и че той активно е участвал в избора на роклята на бъдещата си съпруга.
Явно влюбените не са суеверни и нямат намерение да спазват неписаните правила младоженецът да не вижда роклята до самата сватба.
Припомняме ви, че Захариев изненадващо направи предложение за брак на любимата си след края на постановката "Поручик Бенц" в Пчеларево преди точно една година.
Бракът ще е втори и за двамата. Ивайло дълги години бе женен за Миряна Георгиева, от която има две деца. Любимата му блондинка Станислава също има дете от предишна връзка.

Подобни статии