Ивайло Захариев се ожени като Бонд

Оскари, звезди и пуканки на сватбата на актьора

Актьорът Ивайло Захариев се ожени като Джеймс Бонд на сватбата си с красивата Станислава. Дни преди церемонията в събота той издаде пред „Телеграф“, че костюмът му е модел на Агент 007, но се оказа, че цялото събитие е решено в тази стилистика.

Затова и цялото кино в градинката пред НДК е било декорирано с характерните за холивудските филми статуетки „Оскар“, звезди от Алеята на славата и кутии от пуканки с имената на младоженците, очила за 3D. Звездата от сериалите „Пътят на честта“ и „Под прикритие“ направи почетна обиколка в центъра на София с един от автомобилите на Бонд, като лично сам го шофираше, а булката му изразяваше радостта си от събитието с вдигнат в ръка букет. Именно така двамата пристигнаха в киното, където ги очакваха само 60 души, каквото е изискването на противоепидемиологичните мерки.

Водещ на събитието бе колегата му Ники Станоев, с когото са близки приятели още от снимките на първия си филм „Номер 1“, а после Ивайло Захариев му препоръча клиниката, в която си присади коса. Шафери бяха децата на актьора и половинката му от предишните им бракове, а всички сватбари се раздадоха на макс на дансинга. Както „Телеграф“ писа, младоженците си размениха халки, направени по техен дизайн от столичен майстор златар, като само на булката е имало 3 диаманта, а отвътре са изписани имената и датата на сватбата им.

Подобни статии