Изяж Захари (Бахаров), спаси кюфте!

Преди време картоненият му лик продавал фъстъци на Женския пазар

Бахаров предлага кюфтета и други вкусотии.

Кръчма взе лика на Захари Бахаров и го накара да разнася кюфтета и пържени картофи. Самият актьор си пусна фотоса във Фейсбук, като го допълни с много усмивки. Той обаче не уточнява къде се е появила въпросната инициатива за бира-скара. Но явно тя е станала още преди настоящата карантина.

Бахаров е с фрак и папийонка. Подобни фотоси навремето бяха изрязани на картони в цял размер. И бяха разпратени из страната, за да рекламират лотарията, на която актьорът бе водещ. След закриването на предаването и края на лотарията картонените фигури на Бахаров станаха ненужни. Дори имаше серия от снимки из социалните мрежи как Бахаров наднича от различни места, понякога и от кофата за боклук. Тази в кръчмата обаче е кандидат за най-креативно попадение. Хем Бахаров с папийонката рекламира типично кръчмарски специалитети като кюфтета, хем добавя и щрих от новото време, като хотдог и бургери, а има още принцеси, готвено и кафе. Личи си, че е имало инцидент с главата на картонената фигура и тя е лепена допълнително.
А фенове и приятели на Бахаров си направиха закачки в социалните мрежи с неговата публикация и пуснаха актьора с кадър като мафиот в култовия сериал „Под прикритие“, но с различни реплики: „Ще ги смажа!“, „Добър ден, какво ще обичате?“ и др. Има и такива: „Изяж Захари, спаси кюфте“, майка пита дете: „Има круши, праскови... Какво ти се яде?“. То отговаря: „Кюфте“.
Някои пък добавят, че са видели подобни изобретения и на други места. Например на Женския пазар преди време картонена фигура на Бахаров продавала фъстъци и други ядки.
Междувременно феновете на актьора очакват да видят новото му международно участие. То е в продължението на сръбския филм „Южни ветар“ - „Ускорение“. Там освен Бахаров има и още БГ актьори - Мариан Вълев, Асен Блатечки, Николай Николаев. В първия филм за крадци и мафиоти нито един от четиримата не участваше. Сега ще е любопитно какво са направили в очертаващата се вече гангстерска сага.

Подобни статии