Още култови образи отпадат от продължението на "Сексът и градът"

Продължението на любимия сериал на милиони зрители -  "Сексът и градът" няма да е същото, защото в него зрителите няма да видят още един култов персонаж - Тузаря. Любимият мъж на Кари Брадшоу бе изигран от Крис Нот. Изданието Page Six се позова на свои източници от кухнята, според които 66-годишният актьор няма да се снима в новите серии, които ще се излъчат по HBO. Той сам е отказал да се върне към ролята, донесла му милиони женски въздишки и проклятия.

Крис Нот изигра мъжа на мечтите на главната героиня на сериала Кари Брадшоу, превъплътена от Сара Джесика Паркър, а след това и нейния съпруг. Нот се появява в 40 епизода на хитовия сериал между 1998 и 2004 г., а също така в игралните филми през 2008 и 2010 г. Любовта му с Кари бе драматична и изпълнена с възходи и падения.

Все още няма официална версия за сюжетната линия за неговото отсъствие, но преди няколко години имаше информация, че в третата част (която не беше заснета) Тузаря трябва да почине от инфаркт. Това се връзва и със сюжета наоригиналния серил, в който той преживя сърдечна операция. Според друга версия пък в края на краищата Кари и възлюбения й са се разделили.

Сценаристите мислели да оправдаят отсъствието на една от четирите главни героини - Саманта, изиграна от Ким Катрал, с факта, че приятелството все някога свършва. Друг вариант за екипа бил тя да изгуби битката с рака, с който се срещна по-рано в сериала.

Катрал категорично отказа да участва повече под каквато и да е форма в „Сексът и градът“ заради влошените й отношения със Сара Джесика Паркър. Катрал открито нарече Паркър лицемерка, която се бърка в живота на хората. Нещо повече – Катрал упорито отказва да играе роли, които приличат на образа на сексуално освободената Саманта.

Но това не е всичко - Дейвид Ейгенберг, който играеше Стив Брейди, партньорът на Миранда Хобс, също няма да се завърне, въпреки, че се носят слухове, че агентите му все още водят преговори за участието на актьора в новите серии на поредицата. Барманът Стив се превърна в мъжа на живота на Миранда и въпреки перипетиите, те създадоха семейство и си купиха къща в Бруклин.

Засега не се споменава нищо за отсъствието на симпатичния гей и близък приятел на Кари – Станфорд, койтобе изигран от Уили Гарсън. Така че феновете се надяват да видят поне този колоритен образ в продължението.

„Сексът и градът“ ще има продължение от 10 епизода по 30 минути, които ще излязат на платформата HBO Max. Снимките за сикуела And Just Like That ще започнат тази пролет в Ню Йорк. Източник, близък до създателите на сериала, издава, че вместо персонажа на Ким Катрал в проекта ще се отвори място за две нови героини – афроамериканка и азиатка

 

Подобни статии