Журналистката Лора Крумова ще води свое предаване в NOVA

Снимка: NOVA

Телевизионна журналистка Лора Крумова се присъедини към екипа на NOVA, където ще стартира предаването „На фокус с Лора Крумова“ като автор и водещ.

Предаването, което дава заявка за силна публицистика и журналистическа проницателност, ще се излъчва в следобедния часови пояс в неделя и ще стартира в ефира на NOVA наесен,

"Всички познават Лора Крумова и нейните професионални качества. Завръщането й в семейството на NOVA е ясен знак за журналистическия стандарт, който налагаме“, коментира и Илия Дафов, главен продуцент „Новини и актуални предавания“ в Нова Броудкастинг Груп.

„Връщам се в часови пояс, който познавам добре. Вълнувам се от това, което предстои“, каза и самата Лора Крумова.

Припомняме, че журналистическата кариера на Лора Крумова е свързана с NOVA в продължение на повече от 10 години. В медията започва като външнополитически репортер. Пет години по-късно вече е лице на сутрешния блок „Здравей, България“, където има професионалния шанс да си партнира с емблематичните журналисти Георги Коритаров и Милен Цветков. През пролетта на 2015 година, заедно с Галя Щърбева, дава начало на авторското предаване „Комбина“ по NOVA. Зрителите я познават и като водещ на уикенд формата „Събуди се“. През годините е била автор и водещ на предаванията „Тази събота“ и „Тази неделя“, както и зам. главен редактор на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ по bTV.

Подобни статии