Какво ни показва числото на съдбата

Разкрива имаме ли кармични дългове

Датата ни на раждане определя и нашето число на съдбата, което по традиционната нумерология се свежда от 1 до 9.

Когато разчетем числото на съдбата си, можем да разберем и какви са ни кармичните дългове, както и да се направят точни предсказания за бъдещето. Числото ни определя и като хора и отговаря на въпросите какъв характер имаме и какво в него можем да засилим или да примирим.
Да вземем за пример дата на раждане 23. 11. 1993 г. За да узнаем числото си на съдбата, трябва просто да съберем всички цифри и след това да ги доведем до единична цифра от 1 до 9. Така правим 2 + 3 + 1 + 1 + 1 + 9 + 9 + 3 = 29. За да получим едноцифрено число, събираме 2 + 9 = 11. След това отново събираме 1 + 1 = 2. Така стигаме до единичното и двойката е търсеното число на съдбата.
Трябва да се направи уговорката, че това е числото на съдбата на всички, родени на 23 ноември 1993 г. Ако всеки иска да получи повече данни за особеностите си, то специалистите по биоенергетика и нумеромлогия му правят лично число, като обясняват как се отнасят съответните цифри от поредицата една към друга, а също значение има и точният час. Но тук ще представим само някои общи характеристики. Освен това значение имат и астрологичните планети – как са подредени и какви взаимодействия са осъществили в момента на раждането на всеки.

Единица

Числото едно е символ на началото на всичко. Единицата покровителства хора, които са безстрашни, но понякога именно това може да доведе до безразсъдство. Обикновено това са хора с неординарен характер, които излизат от стереотипите. Но точно затова могат да имат проблеми както в любовта, така и в общуването във всяка едно сфера. Понякога ги смятат за странни птици. Много е вероятно някой с единица в числото на съдбата в предишен живот да е бил егоист, но сега вселената го превръща в раздаваща себе си личност, която иска първо да помогне на другите. Това са хора с богат духовен живот, често са и вдъхновение за окръжаващите.

Двойка

Числото две е символ на общителността. Това са хора, създадени за хармония с окръжаващия свят. Те изкупуват минали грехове и сега вселената иска от тях да бъдат общителни и добри. Те могат да оставят следи в историята, в паметта на окръжаващите ги. Понякога тези хора имат месиански мисли и смятат, че появата им на този свят не е свързана само с тяхната съдба, а и с тази на цялото общество. И това много често се оказва вярно. Хора с число на съдбата двойка наистина често са водачи и имат определяща рола за големи групи. Двойката има и два аспекта, които могат да бъдат в равновесие, но и в антагонизъм – тъмната и светлата страна. Когато светлата страна надделее, това е за благото на всички, но ако тъмната е надвила, то това може да се превърне и в световна катастрофа.

Тройка

Тройката е свещеното число, тя е олицетворение на чистотата и добрите намерения. Тройката показва, че кармата е чиста от минали прераждания. Но това може да се тълкува и така – готова е да съгреши. Обикновено вселената се опитва чрез тройка в съдбата да подобри и коригира живота на другите хора. Тройката е инструмент на вселената. Обикновено всички сложности са временни и не трябва да се боите от тях. Понякога хора с число на съдбата тройка имат бъдеще, в което се разчитат знаците на безпросветността. Но в същото време за тях са отредени много места за радост, усмивки и лично щастие. По принцип тройката се смята за числото на щастливците, за любимците на съдбата. Но съдбата може да бъде както радостна, така изпълнена с мъки преди да се открие и разбере щастието.

Четворка

Създадени сте за решаването на проблеми и сложни задачи. И те могат да стоят не само пред вас, но и пред ваши близки, познати, колеги, а понякога и пред хора, с които току-що сте се запознали. Четворките показват, че притежателят им има да чисти кармични дългове. Затова са му нужни внимателност в отношенията с околните, да дарява топлота и грижа към познатите. Четворката е и символ на стихиите, но безпорядъка и хаоса, но в същото време вселена иска от родените под това число на съдбата да се грижат за хармонията в света. Да бъдат в хармония със себе си и с околните, с природата и с цялата вселена. Смята се, че родените под знака на четворката трябва да полагат усилия да възпитават себе си в хуманност и в следване на моралните норми, за да изпълнят плана на това си прераждане и да си осигурят по-добра карма в бъдещето.

Петица

Петицата говори за това, че не трябва да се отклонявате от набелязаните цели. Носителите на петица в съдбата си често са големите победители и постигат дори повече от набелязаното. Но това понякога им създава проблеми – както в личния живот, така ив общественото общуване. Препоръката е да се следва интуицията, която може да ви доведе до провал, но по-често би ви довела до триумф. Най-вероятно в предишни прераждания съдбата си е играла с вас и затова сега може да ви поднесе награди. Но в същото време вселената може да бъде скъперница и да не желае да ви поднася всичко по мед и масло. Тя обаче постоянно ви дава особени знаци, които ви помагат да вземете решения в критичните ситуации. При добро разчитане, вие ще сте на гребена на вълната.

Шестица

Шестицата символизира пълнота на съзнанието, съзидателност и предразположеност на вселената. Шестицата показва вътрешна стабилност на човека, роден под нейното покровителстване. Обикновено шестицата показва, че голяма част от кармичните дългове са изкупени, но има нови, които лесно могат да бъдат натрупани. Затова трябва да се спазва принципът пза златната среда. Отговорност, справедливост и трудолюбие са нещата, които ще помогнат на родения със съдба под номера на шестицата. Вселената често помага на шестиците да намерят помощ в трудните минути. Но и тук важи принципа, че бог помага, а в кошара не вкарва.

Седмица

Една от най-полезните житейски способности на родените със седмица в съдбата е способността да забравят лошото. Това им помага да изчистят кармата си и да запазят успеха на своя страна. Седмиците умеят да възприемат хората такива, каквито са. Обикновено не проявяват егоизъм, раздразнителност, отмъстителност и импулсивност. Вселената иска от тях да се постараят да живеят в пълна хармония с хората наоколо. Но често това нсе оказва много трудно. Седмицата е от сакралните числа и съдбата я покровителства, но и изисква от нея да има отговорности.

Осмица

Осмицата символизира материализма и често това води до поредица от грешки в настоящото прераждане. Ако духовното развитие е поставено като приоритет, то проблемите се решават един след друг. Но, ако материално е на първо място, вероятността от трупането на нови и нави кармични дългове е най-вероятна. Числото на съдбата осем може да се разглежда и като число на избора по кой път да се тръгне, по светлата или по тъмната страна. Егоизмът е главният враг, а добротата ще спаси осмицата.

Деветка

Числото на съдбата девет означава, че хората гледат на вас като на идеалисти, непреклонни личности, способни на всичко, за да защитят своите интереси. Вселената ви е надарила с особена мъдрост и ви сте, така да се каже, родени със знания. Но тези мъдрост и знание трябва да споделите с околните, за да може вашата карма да бъде чиста. Обикновено деветката е символ на душа с кармични дългове. За да бъдат изчистени, трябва да сте готови да помагате на всички, които ви молят за това. Протегнатата ръка за помощ трябва да е ваш отличителен белег. В стермежа си към промени често изпускате най-важното. Внимавайте за детайлите и се научете да се наслаждавате на настоящето. Не се осланяйте на миналото, а погледнете напред в бъдещето.

Подобни статии