Какво се случва с Шиниъд О`Конър?

Певицата Шиниъд О`Конър оттегли решението си да слезе от сцената. Броени дни, след като натъжи феновете си с новината, че се пенсионира, звездата пое в нова посока.

„Обичам работата си. Родена съм за изпълнения на живо. Покрай голямата любов, която получавам от вас през последните дни, както и от мениджърите си, оттеглям желанието си за пенсия“, написа в социалните мрежи тя.

Припомняме, че през уикенда гласовитата ирландка съобщи, че догодина слиза окончателно от музикалната сцена. „Пиша, за да обявя оттеглянето си от турнетата и от работата в звукозаписната индустрия. Остарях и съм уморена. Следователно за мен е време да спра, след като наистина дадох всичко от себе си. През 2022 г. ще бъде последното ми излизане на сцена. И повече няма да има нито турнета, нито промоции“, зарича се тя.

В отговор на въпроса на фенка Шиниъд обяснява, че всички нейни концертни дати, насрочени за 2020 г., са били препрограмирани за 2021-ва, а впоследствие за 2022-ра, но те ще бъдат отменени. „Защото тази боркиня се умори преди Covid-а“, отбелязва обръснатата певица.

Преди време Шиниъд обяви, че е приела исляма. Преди около две години тя изчезна мистериозно, изпрати няколко неадекватни съобщения от телефона си и намекна за самоубийство. Приятелите и семейството й се поболяха от притеснение, а в крайна сметка тя бе открита жива и здрава в малък хотел. Според британски издания от около 10-ина години насам певицата е, меко казано, психически нестабилна.

Подобни статии