Карадайъ: 15-ти септември има силата да задава надежди за успешно бъдеще

На 15-ти септември българските села и градове оживяват с атмосферата на празничния ден, даващ начало на новото учебно време. 15-ти септември има силата да задава нов житейски ритъм и да създава надежди за успешно бъдеще. Това каза председателят на ДПС Мусатфа Карадайъ, съобщиха от пресцентъра на партията във Фейсбук. Ето и цялото изявление: 

СКЪПИ УЧЕНИЦИ И УЧИТЕЛИ,
УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ

На 15-ти септември българските села и градове оживяват с атмосферата на празничния ден, даващ начало на новото учебно време. 15 - ти септември има силата да задава нов житейски ритъм и да създава надежди за успешно бъдеще.

Тази учебна година ще е по-различна - българското училище и всички ние сме изправени пред новото предизвикателство да се учим и творим в условията на все още неовладяна световна пандемия. Това изисква много отговорност и по-добра организация на учебния процес!

Обръщаме се с уважение и признателност към учителите, посветили знанията и труда си на образованието и възпитанието на децата ни, да продължат своята мисия с любов, достойнство и отговорност пред поколенията! Тяхното усърдие днес се вгражда в основите на по-добрата утрешна България!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Мустафа Карадайъ
Председател на ДПС

Подобни статии