Карамазов грабна злато във Виена

Артистът: След 3 чаши вино и английският ми тръгна

Снимка: Инстаграм Артистът се похвали с две престижни отличия.

Звездата на Народния театър Владимир Карамазов грабна две награди – злато и бронз, на Виенските международни фотографски награди VIEPA 2021. Щастливата вест обяви самият той в официалния си профил в развлекателната платформа Инстаграм.

Звездни срещи

„Присъствах лично във Виена и беше страхотно. Много награди, много нещо сред сериозна световна конкуренция. Запознах се с нови хора, разказвах, след 3 чаши вино и английският ми тръгна. Страхотно е да те оценяват само по твоята работа, без странични предразсъдъци, кой си, какъв си. Кога щеше да ми се случи това, ако не е фотографията“, реторично пита кинолюбимецът. Сред първите честитили се нареди актрисата Йоанна Темелкова, позната като Лора от хитовия сериал на NOVA “Братя”. Първото място е в категория „Хора и портрети“, а на стъпало №3 се изкачва със снимка от категория „Пътуване“.

Зад граница

Владимир има още отличия зад граница. Притежава три награди от Chromatic Photography Awards – в категории „Портрет“, „Пътуване“ и „Хора“. В началото на тази година получи и признание от списанието към Смитсониън – прочутия изследователски институт във Вашингтон. Освен в амплоато на актьор и фотограф феновете ще имат възможността да гледат Карамазов като водещ в приключенското риалити „Сървайвър“.

 

Подобни статии