Карамазов снима по влаковете

Артистът търси вехти локомотиви, Неда Спасова му помага

Звездата на Народния театър Владимир Карамазов изненада почитателите си с любопитни фотографии, реализирани на железопътна гара. В официалния си профил в развлекателната платформа Инстаграм обичаният артист публикува черно-бял кадър. В търсенето на вехти локомотиви му помага не кой да е, а колежката му Неда Спасова.

Екранната сестра Кая Райкова, както е известна актрисата с ролята си в лекарската сага на NOVA “Откраднат живот”, всъщност е единственият модел, застанал пред обектива на Карамазов. Това потвърждава Владимир с коментар под споделеното фото, уловило самия него, локомотива и част от релсите. Някои от феновете предположиха, че локацията е в Шумен, според други обаче става дума за столичната жп гара Подуяне. Това потвърждава и слуховете, че заради непрекъснато увеличаващата се вълна на COVID-19 театралният и кинолюбимец е стопирал дългите пътувания, а разходките извън града били обвързани с професионалните му ангажименти на сцена.

Сред първите, одобрили творчество на Владо, се нареждат джаз певицата Хилда Казасян, актрисата Алекс Сърчаджиева и бившият футболист Ваня Джаферович. Припомняме, че преди дни снимка на актьора, направена в мидена ферма на Филипините, беше публикувана във вестник "Таймс". „Фотографията е много отворена към целия свят. Искам да покажа хубавите неща на нашата страна. Искам да направя така, че България да се види от света по възможно най-хубавия начин, да покажа ценните хора, най-хубавите места. Участвам в много конкурси, за да ме забележат, и засега се получава“, коментира по-рано Владимир.

Подобни статии