Катерици налазиха Мария Бакалова

Актрисата отлетя за САЩ, без да си дойде в България

Катерички налазиха Мария Бакалова в Лондон. Животинките изглежда много харесаха нашето момиче и без притеснения започнаха да се катерят по палтото и чантата й, а Мария видимо се радваше на случващото се.

Голяма част от феновете й станаха свидетели на случката, след като колегата й и неин откривател Юлиан Костов сподели видео от борбата на Бакалова с катериците в личния си профил в социалната мрежа Инстаграм. След като Мария и Юлиан прекараха няколко незабравими дни в Англия, актрисата отпътува за LA, без да се отбие до България. Тя се завръща в САЩ, където я очакват нови работни проекти.
Припомняме ви, че преди Лондон тя бе специален гост на Седмицата на модата в Париж, където изгледа от първи ред ревюто на „Луи Вюитон“. Последните два месеца пък звездата от „Борат 2“ бе в Италия, където работи по новия си филм – The Honeymoon. Заглавието, на което актрисата е и копродуцент, е романтична комедия. Сюжетът се фокусира върху героинята на българката – Сара, и нейния съпруг, които са планували перфектния си меден месец във Венеция. Всичко се обърква обаче, когато към романтичната екскурзия решава да се присъедини и най-добрият приятел на младоженеца.

Подобни статии