"Керана и космонавтите" издават дебютен албум, подготвят самостоятелен концерт в София

"Керана и космонавтите" издават първия си албум с авторска музика, наречен "Урса Майнър", и подготвят самостоятелен концерт в София. Това съобщават от екипа на групата, която преди броени дни взе наградата за дебют от годишните музикални награди на "БГ радио".

"Урса Майнър" включва всички песни на групата по реда на създаването им - от "Слаба силност", през "Драма", "Е", "Не", "Отлагам", "Цех за сънища" до новите "Безотговорно", "Закърнели сетива", "Песен", както и песента към проекта "Комедиантката".
На 28 юли албумът ще бъде представен на Sofia Summer Fest, на сцената зад музея "Земята и хората".
"Керана и космонавтите" ще гостуват в Габрово на 24 юли - на "Узана поляна фест", на Sunland Festival - на 30 юли, в Бургас - на 6 август, във Велинград - на 21 август, във Варна - на 3 септември, както и на Karaagach On Sound Beach Festival - на 5 септември.

Подобни статии

 • P.I.F. разказват биографията си в Деня на музиката

  P.I.F. разказват биографията си в Деня на музиката

  Рок групата P.I.F. ще представят дългоочакваната си биография "Приказката P.I.F." навръх Деня на музиката на 1 октомври. Събитието ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 в подлеза на Моста на влюбените и ще е придружено от концерт на бандата.

  98
 • Билети за концертите на Лили Иванова се продават и на черно

  Билети за концертите на Лили Иванова се продават и на черно

  С до двайсет на сто по-евтино се котират на черно билети за следващия концерт на Лили Иванова, част от тазгодишното й национално турне. Седмица, след като изявата на естрадната прима в Пловдив предизвика разгорещени дискусии в търговски сайтове се появиха обяви за продажба на пропуски за спектакъла й в Бургас. Пред почитателите си в морския град изпълнителката на „Щурче“ ще отпусне мощния си глас на 25 октомври.

  74