Кийн се предаде, влезе в Инстаграм

Снимка: Инстаграм Първата публикация на Кийн в мрежата

Чепатият Рой Кийн най-после се предаде и си направи профил в Инстаграм.

Легендата на Манчестър Юнайтед дълго време критикуваше бивши и настоящи футболисти и треньори за активността им в социалните медии. Явно обаче сприхавият ирландец е размислил и само за часове се сдоби с над 400 000 последователи. За дебютната си изява в Инстаграм Кийн избра за профил своя снимка от детските години. Първата му публикация пък е фото с любимото му куче. „Най-добрият приятел на човека“, написа 49-годишният бивш халф, който в момента се изявява като телевизионен коментатор.

Подобни статии

 • Бербатов обвини БФС в

  Бербатов обвини БФС в "унизително поведение"

  Отново ставаме свидетели на унизително поведение от страна на ръководството на БФС. Това написаха от екипа на кандидата за президент на на Българския футболен съюз Димитър Бербатов, който за пореден път атакува настоящото ръководството на централата с президент Борислав Михайлов.

  89
 • Бившият адвокат на ЦСКА мина в оправдателен режим след срещата за стадиона на ЦСКА

  Бившият адвокат на ЦСКА мина в оправдателен режим след срещата за стадиона на ЦСКА

  Министърът на младежта и спорта Радостин Василев, който е бивш адвокат на ЦСКА, премина в оправдателен режим след дълга и напоителна среща със собствениците на ЦСКА и представители на "Сердика спортни имоти" по казуса със стадион "Българска армия" вчера. Бившият адвокат заяви, че "защитавал единствено интересите на държавата", а скоро му предстояла и среща с други отбори и спортни федерации, които ще поставят своите проблеми и ще бъдат запознати с програмата на министерството.

  106
 • Нова Броудкастинг Груп и БНТ ще излъчат съвместно световното първенство по футбол

  Нова Броудкастинг Груп и БНТ ще излъчат съвместно световното първенство по футбол

  Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия ще излъчат съвместно световното първенство по футбол през 2022 година. Благодарение на партньорството между тях, българските зрители ще имат възможност да се насладят на 22-ото издание на финалите за световната купа, които ще се проведат в Катар през есента.

  159