Клип за България събра милиони гледания за 48 часа

Кадър от клипа на Кристофър Русев

Млад фотограф, който обича пътешествията и приключенията, се завърна в България, за да твори в нея и за нея. Той създаде клип за красотата на родината ни, а Мария Бакалова и Ивет Лалова бяха сред първите, които го споделиха.

За по-малко от 48 часа видеото събра милион гледания и се превърна в една от най-успешните реклами на страната ни по света, разказва NOVA.
„Беше спонтанно – видях клип за Нова Зеландия в Instagram чрез новата функция в платформата. Не бях виждал подобен клип за България и си казах: Нека събера най-хубавите си снимки от България и да ги споделя. Не съм предполагал, че ще придобия подобна популярност, отзивът беше страхотен", разказа Кристофър Русев.

Самият клип започва с любимото видео на Кристофър на язовир „Кърджали“. То запечатва един перфектен момент рано сутрин след дъжд, миг преди слънцето да се покаже, когато облаците се разотиват и мъглата застава там, където фотографът не си е и мечтал да бъде. Останалите места във видеото са от Мальовица, яз. „Батак“, Смолян, яз. „Голям Беглик“, Широка лъка, Пампорово, кулата Снежанка, язовир „Въча“, планинският проход Печинко, Каварна.

Подобни статии