Кобрата иска да се бие с Джошуа в Хърватия през август

Ей Джей си прави оглушки, коментира завръщането на Майк Тайсън

Кубрат Пулев се надява мачът му с Антъни Джошуа да е през август. Мениджърът на Кобрата - Ивайло Гоцев заяви, че боят за четири от световните титли в тежка категория, може да се осъществи на 29 август на античния амфитеатър в Пула, Хърватия.

„Мястото е страхотно и вече сме постигнали договореност за тази дата“, обяви промоутърът. Еди Хърн, който организира мачовете на шампиона обаче продължава да настоява събитието да е във Великобритания, но по-късно през годината.

„Хърватия е една възможна сцена, но Ей Джей има желание да се завърне пред родна публика – призна Хърн. - Предвид несигурността в момента можем да очакваме, че мачът ще е факт през октомври или ноември, когато се очаква мерките тук да бъдат разхлабени.“

Самият Джошуа напълно игнорира мераците на българския боксьор и предпочете да коментира завръщането на Майк Тайсън на ринга. За разлика от Хърн, който се изказа пренебрежително да решението на легендата, Антъни се отнесе с уважение към Динозавъра.

„Той и Мохамед Али са двете имена от бокса, които всеки по света познава – смята шампионът. - Започнал е от нулата, за да стане най-младия световен шампион. Тайсън беше един от героите ми, когато реших да стана боксьор.“

Подобни статии