Кои са най-жестоките жени на зодиака?

Много мъже смятат, че жените по природа са недружелюбни и враждебни, но, ако сте срещнали поне една такава, то тя се е научила опитно да прикрива своите чувства и емоции. Съществува и мнение, че агресивността и жестокостта са присъщи само на мъжете, но, ако сте видели жена, обладана от гняв, то вие знаете, че тя надминава всичките ви представи за лоши мъже. Астролозите изтъкват няколко зодиакални знака, под които се раждат най-жестоките жени. Вижте кои!

Сред 12-те зодии се открояват само три, под знака на които се раждат жестоки и агресивни жени. Това не означава, че останалите са безобидни, но качествата им не са изявени с такава сила или има известно омекотяване.

На трето място в класацията е Овенът

Жената Овен поначало е активна и дружелюбна, а също така приветлива и усмихната, душа на компанията. Това изобщо не е престорено, просто тя е пухкава и добра, докато човекът насреща не премине някаква граница, която тя самата е определила. Едва тогава можете да разберете какво означава гнева на жената Овен. Дори малка обида или ирония може да я доведе до бяс. Жената Овен прилича на мъжете, обича да държи всичко под контрол, притъпява своята женственост и нежност. Способна е с пяна на устата да брани своето, да спори и да раздухва конфликти навсякъде. Така че преди да влезете в пререкание с нея, добре помислете. Десет пъти помислете, по-точно.

На второ място е Ракът

Жената Рак е самата щедрост, доброта и миловидност! Тя е толкова жизнерадостна, весела, усмихната, дружелюбна, винаги готова да помогне. Но също така тя е и обидчива, избухлива и готова да ви прегризе гърлото, ако се осмелите да влезете в спор с нея, а ако навредите на семейството й, ще измете земята с вас. Тя ще плаче, ако я засечете, но в същото време умът й хладно ще започне да пресмята как да ви отмъсти. Защото жената Рак никога не действа импулсивно. Тя трупа обидите на камара и поема пътя на отмъщението, когато е напълно готова, за да е сигурна, че ще боли повече. Малките обиди, надиплени на етажи, ще се превърнат в ад за този, който е допуснал да се държи по този начин с нея. Дори отмъщението да изглежда като детска пакост, от него ще боли. Защото във всеки Рак живее едно малко момиченце, готово да напакости и да си отмъсти.

Златото е за Скорпиона

Астролозите са единодушни, че това е един от най-сложните знаци на зодиака. Жените са отмъстителни и жестоки, с тях не е препоръчително въобще да се спори. Всяка изпусната дума и всеки лош поглед е в състояние да запали искрата. Скорпионката ще намери майсторски слабото място на противника си и ще забие острието именно там. Никой не може да е сигурен, че ще му се размине, защото тя не прощава дори на близки приятели и роднини. Страстна, желана, но и много опасна, тази жена заема челното място сред най-жестоките знаци на зодиака.

Още по темата: Зодии

Подобни статии