Кои са най-странните зодии

Няма спор - всеки си има своите странности. Един си гризе ноктите, когато е напрегнат, друг се изчервява свенливо, трети изпитва остра необходимост да си сръбне, за да си отпусне душата. Ето как изглежда рейтингът на най-странните зодии.

Водолей

Хайде, не се правете на изненадани. Разбира се, че начело на списъка е той - Водолеят. При това не се срамува да си го признае, защото той просто си е такъв. И точка.

Всъщност, това не е някакъв недостатък. Напротив, Водолеят отлично осъзнава своите чудатости и умее да се възползва от тях, защото ги контролира. Никой не задава въпроси, когато представителите на този зодиакален знак изведнъж инвестират голяма сума пари в нещо, с аргумента, че го правят, за да постигнат хармония. Никой не подлага на съмнение разказа на Водолея, че неотдавна е провел задушевен разговор с един снежен човек и че той бил много готин пич. Просто Водолеят дърдори толкова много и толкова дълго, че никой не му обръща внимание.

Скорпион

Скорпионите са странни персони, които не допадат на всички, така че е малко некоректно да ги слагаме в тази класация. И все пак, те са странни, независимо колко добре ги познавате и независимо дали сте пристрастни, защото са членове на семейството ви. Скорпионите се отличават с ярко изразен характер, който е желателно да не проявяват спрямо вас. Те често влизат в абсолютно ненужни спорове и предизвикват скандали, само защото са... странни.И защото им е скучно, разбира се.

Напълно наясно сте, че повечето от историите, които разказват за себе си, са силно преувеличени и украсени, но по-добре не им го казвайте, защото няма смисъл да спорите с тях. Пък и те наистина изпадат в толкова странни ситуации, само защото не са от тоя свят.


Близнаци

Тяхното алиби е тяхната двойнственост. Понякога се държат абсолютно невротично и спорят за безумни неща, с което могат да ви изкарат от нерви. Друг път са склонни на компромиси и разбиращи, което също изглежда странно за тях. С други думи - трябва да се отнасяте с разбиране.

Риби

Тяхната ексцентрична индивидуалност кара хората да им се възхищават, но и да странят от тях, защото не ги разбират добре. Определено има защо. Рибите превъзхождат останалите и не се стремят да им се харесват на всяка цена, падайки на нивото им. Ако осъзнават, че другите ги смятат за странни и не ги разбират или още по-зле - решават да им се присмиват, Рибите не страдат чак толкова, защото, както вече казахме, с глупците е напълно излишно да се спори. Рибите си живеят в свой свят, където си се чувстват комфортно. На това се дължи винаги замечтаната им физиономия и завеяност. Не са оттук и са за малко.

Телец

Телците хем са странни, хем не са чак толкова, когато ги опознаеш. Те си имат своя система и не трябва да се чудите, че я следват в строга последователност. Ако очаквате да свършат нещо в реда, в който вие си го представяте, няма да се получи. Те правят каквото си искат. И както го искат. Никой не може да ги принуди да вършат нещо против волята си.

Дева

Ето тук вече има проблем, защото Девите умеят да прикриват отлично както недостатъците, така и странностите си. Девите трябва да имат програма, която да следват, иначе светът им рухва. Точно затова контролират всяка своя стъпка и планират до последния детайл всичко, което предприемат. В това число и ролите, в които са решили да се изявяват.

 

Рак

Не е лошо да не вярвате на всички и да проявявате някаква подозрителност, но при Рака това е проблем, защото се вкарва във филми. Няма значение дали се съмняват в качеството на храната или на връзката, Раците проявяват подозрителност и мнителност към всичко и към всеки. Те са и знаците в зодиака, които прекарват най-много в здравните сайтове, където изучават до последната буква симптомите на разни болести, които си втълпяват, че карат или ще изкарат.

Козирог

Козирозите изглеждат уравновесени, но някои техни навици са наистина странни. Например няма как да не ви удиви старанието, с което сортират храната си и отделят онова, което не им харесва встрани. Освен това задават въпросите, които най-малко очаквате и ви карат да се чувствате неловко и да пелтечите, защото са многознайковци. И не на последно място - не е ли странно, че работят толкова много? Кога изобщо почиват тези хора?

Везни

Везните обичат да се занимават с неща, които харесват, затова не би трябвало да възприемате като странно желанието им да се занимават с някакво хоби, когато има други неотложни задачи за вършене. Те контролират нещата по странен начин и могат да спорят с часове, че са прави, докато накрая не махнете с ръка и не им го признаете, за да ви оставят на мира.

Стрелец

Стрелците се адаптират толкова лесно към ситуацията, че нямате време да им залепите етикет "странни". Те са странни по своему социални хамелеони, което им дава възможност да се впишат във всяка компания и да се сприятелят с всеки, стига това да е в техен интерес.

Овен

Овните са уравновесени и сериозни, нямат време за веселби и глупости. Те са преждевременно пораснали и преждевременно остарели. Странни или скучни - въпрос на преценка.

Лъв

Странностите са признак на тези царствени индивидуалисти, които са артистични и самовлюбени. Те обичат да са лидери и осъзнават, че странният им характер се явява пречка към тека желания статус, защото много хора не харесват войнствената им амбициозност. Не отстъпват нито от намеренията, нито от позициите си, дори когато им става ясно, че са сбъркали. Абсурд да си признаят! Това е слабост.

Още по темата: зодии

Подобни статии