Коя е сродната ви душа в зодиакалните съзвездия?

От какъв партньор се нуждаем според зодията, кой е този, който си заслужава да изчакаме, се питат астролози от векове. Може да не вярваме в съществуването на сродна душа, но едва ли някой може да отрече, че има хора, които си подхождат в много по-голяма степен за всеки зодиакален знак.

Вероятно и за нас има идеален тип, който винаги сме търсили. Може би добре образован или много привлекателен – какъвто и да е той, винаги ни хваща окото. Понякога обаче си мислим, че искаме едно нещо, без изобщо да подозираме, че всъщност желаем съвсем друго. Причината е, че когато излизаме на срещи, търсим това, което искаме, а не това, от което се нуждаем. Ако нямаме представа какъв е нашият тип човек, когото си заслужава да чакаме, един от най-добрите начини да открием следа е астрологията, твърдят екстрасенси. Всеки знак в зодиака се нуждае от различни неща в една връзка. Ето какви са те според някои астролози.

Овен – да действа

Родените под знака на Овена не бива да губят времето си с хора, които само говорят, без да действат. Овните имат нужда от някого, който да бъде толкова деен, колкото и те самите. Трябва им партньор, който ще бъде до тях всеки път, когато имат нужда, както самите те биха постъпили.

Телец – да ги успокоява

На Телците им трябва някого, който знае как да ги успокои и който познава различните им настроения. Те се срещат с много хора, които забравят, че представителите на тази зодия могат да са много чувствителни и емоционални. Телците се нуждаят от партньор, който е наясно с техния темперамент и може да се справи с него, вместо да избяга. Щом намерят този човек, те могат да са сигурни, че са открили мечтаната половинка.

 

Близнаци – без задръжки

Близнаците трябва да изчакат партньора, който ще им позволи да бъдат себе си. Те не се чувстват добре, когато биват принуждавани да се държат като някого, който не са. Близнаците обичат своята собствена личност, те живеят според собствените си правила. Ето защо трябва да изчакат човека, който ги обича точно такива.

 

Рак – да е стабилен

Раците винаги са привлечени от вълнуващите лоши момчета/момичета. Те обичат да се забавляват в различните аспекти от живота си, а романтичните отношения не правят изключение. Родените под този знак искат приключения, но това, от което наистина се нуждаят, е стабилност. Те се чувстват най-добре, когато избягват несериозните хора и посвещават времето си на тези, които наистина са ангажирани с тях.

 

Лъв – да е бляскав

Лъвовете са привлечени от личности, които имат толкова добър външен вид, колкото и самите те. Родените под този знак харесват привлекателни хора. Човекът, от когото се нуждаят, е този, който ги насърчава да бъдат и да дават най-доброто от себе си. Трябва да изчакат този, който вярва, че могат да постигнат всичко. Малко оказана подкрепа може да направи чудеса за Лъвовете.

 

Дева – да е смел

Девите са твърде срамежливи, за да направят първата крачка. Те имат нужда от половинка, която ще ги изведе от зоната им на комфорт и която ще ги насърчи да бъдат смели и да се впуснат в живота. Човекът, когото си заслужава да изчакат, е този, който ще им покаже, че животът е твърде кратък, за да живеят само като наблюдатели.

Везни – да е сериозен

Везните се втурват в любовта твърде бързо. Те са нетърпеливи и се впускат от връзка във връзка, тъй като имат нужда да не са сами. Родените под този знак обаче ще се изненадат колко по-добре се чувстват, когато нещата се обърнат, щом срещнат правилния човек. Везните много често попадат на неподходящите за тях хора. Вместо само да губят времето си, е по-добре да почакат някого, който желае само тях и може да предложи сериозно обвързване.

 

Скорпион – да е чувствителен

Представителите на зодия Скорпион се нуждаят от чувствителен партньор, който да им покаже малките детайли от живота. Чакането си заслужава за една поетична и сложна личност. Скорпионите винаги пропускат дребните детайли, тъй като те винаги са претоварени, стресирани или изпълнени с тревога. На тях им трябва някого, който да им напомня колко е важно да забавят темпото и да се насладят на всеки момент.

 

Стрелец – да е весел и стабилен

Партньорът на Стрелците трябва да бъде стабилен и умен. Те винаги са привлечени от тези, които са също толкова луди и безгрижни като тях самите. Родените под този знак смятат, че искат смелчага – този, който не се страхува да отиде навсякъде. Но това, от което наистина се нуждаят, е умен партньор с отворено съзнание, но стабилен и твърд. Стрелците се нуждаят от човек, който да ги балансира.

 

Козирог – да е отговорен

На Козирозите им трябва партньор, който е също толкова отговорен. Те са уморени да губят времето си с хора, които нямат контрол и ясна цел в живота си. Определено не се нуждаят от човек, който е оставил портфейла си вкъщи или е забравил да изхвърли боклука. На тях им трябва партньор, който да поддържа тяхното темпо.

 

Водолей – да е забавен

Водолеите имат нужда от някого, който разказва страхотни вицове и се смее заедно с тях всеки път, когато стане нещо смешно. Родените под този знак имат невероятно чувство за хумор. Всичко, от което се нуждаят, е половинка, с която да го споделят.

 

Риби – да е мечтател

Рибите винаги се потапят във връзките много бързо, без първо добре да опознаят партньора си. Те имат нужда от някого, който ще остане до късно с тях и ще сподели задълбочените им размисли. Трябва им човек, който ги познава в основата им и разбира какво искат. Да мечтае с тях и да реализира желанията им.

 

 

 

Още по темата: зодии

Подобни статии