Кораби и лодки от пристанище Бургас ще изнесат "концерт" на 6 декември

Малки и големи кораби, ситуирани в Пристанище-Бургас, ще включат сирените си на 6 декември в знак на поздрав за празника към всички морски хора, жители и гости на града.

 "Песента" на корабните сирени ще огласи Бургас на Никулден, от 13.00 часа. Това съобщиха от пресцентъра на Община Бургас.
Корабното шоу ще се "разиграе" на вътрешния рейд на пристанището.

Подобни статии

 • Мария Бакалова стана почетен гражданин на Бургас, но със скандал

  Мария Бакалова стана почетен гражданин на Бургас, но със скандал

  Номинациите за "почетен гражданин на Бургас" на актрисата Мария Бакалова, чиято звезда изгря в Холивуд и на гимнастичката Стефани Кирякова скараха местните парламентаристи. Част от съветниците поставиха въпроса какви са точно заслугите на номинираните и кой всъщност има право да решава присъждането на почетно гражданство. Оспорващите обаче бяха неколцина и не успяха да убедят мнозинството с доводите си.

  327
 • Остров Св. Кирик става собственост на Созопол

  Остров Св. Кирик става собственост на Созопол

  Собствеността върху остров Свети Кирик ще бъде прехвърлена на община Созопол. Това заяви служебният министър на културата проф. Велислав Минеков, който посети острова заедно със заместника си Пламен Славов, областния управител на Бургас проф. Мария Нейкова, кмета на община Созопол Тихомир Янакиев и археолози.

  200
 • Фитнес площадка и два розариума се изграждат в ямболското село Безмер

  Фитнес площадка и два розариума се изграждат в ямболското село Безмер

  Фитнес площадка и два розариума се изграждат в Безмер със започналия ремонт в центъра на селото. Обновяването е на стойност 133 000 лева и е най-мащабният обект в капиталовата програма на община Тунджа, съобщиха от местната администрация.

  145