Корнелия Нинова се възмути от колаж с нейна снимка

Лидерът на БСП в оставка Корнелия Нинова коментира във "Фейсбук" пост последният колаж с нейна снимка, който от вчера циркулира в социалните мрежи.

На него пише "Аз подкрепям проф. дфн. Герджиков и полк. Митева". Тя бе категорична, че това е лъжа и отговори остро на разпространителите и създателите на колажа. Според нея целта им е да разбият партията отвътре.

Целият ѝ пост гласи:

Това е фалшив колаж. Това е лъжа. Задкулисието става все по-изобретателно. Парадоксалното е, че това се тиражира от хора, които пет години бяха на хранилка при Борисов с една задача: да разбиват БСП отвътре и да ми правят преврати.

Когато аз се биех с него, те припълзяваха в кабинета му да им подхвърли някоя трохичка. В момента пак са на хранилка на властта и пак със същата задача.

Знам, че съм пречка за намеренията ви. Знам, че БСП ви трябва послушна и удобна. Но още повече знам къде е силата на партията: в честността и чистотата на нейните членове. Накрая те решават.

Подобни статии

 • Казанлъчани бият тревога: Изоставен е гробът на Бозвелиев

  Казанлъчани бият тревога: Изоставен е гробът на Бозвелиев

  Гробът на един от най-видните български социалдемократи Константин Бозвелиев (1862-1951) тъне в немара и забрава, гневно съобщиха жители на Казанлък , които напомнят за личността на някогашния съратник, но и основен опонент на Димитър Благоев-Дядото по време на Бузлуджанския учредителен конгрес през 1891 година.

  114
 • Лекарите също се сдърпаха. Не за здравето на хората – за пари

  Лекарите също се сдърпаха. Не за здравето на хората – за пари

  Лекарското съсловие в България също показва завидни военни умения. Не е рядкост да наблюдаваме как уважавани в обществото доктори влизат в клинч помежду си като боксьори тежка категория, дърпат се за белите престилки и са готови да се удушат един друг с медицинските си слушалки. Много често лекарските спорове са по чисто медицински въпроси (за ваксинацията, против ваксинацията, спомнете си казуса „доцент Мангъров“). Друг път са по чисто политически причини – кой е с Бойко Борисов или кой е със служебния кабинет. Но в 99% от случаите става дума за пари.

  108
 • Работодателите и синдикатите се изпокараха

  Работодателите и синдикатите се изпокараха

  Ябълката на раздора е минималната работна заплата, за която се трудят около 500 000 българи

  Двама се карат, трети печели е популярна народна мъдрост, която се учи още в детската градина. У нас положението е даже още по-тежко – двама се карат, никой не печели. Или поне това се разбра от спора между работодателските организации и синдикатите, който върви вече няколко месеца. Той се разгоря особено силно в последните дни и няма изгледи скоро да бъде решен. Същината на проблема е минималната работна заплата, за която се трудат около 500 000 души у нас.

  107