Космическа прогноза за септември 2021

Всичко на звездното небе си има своя логика и свой ред. Сериозните планети преминават в ретроградно настроение, но всяка ще се справи с този проблем индивидуално. През септември планетите ще са твърде ангажирани със себе си, за да им е до нас. С други думи - разчитайте знаците, но не залагайте твърде много на тях.

Първта седмица от септември ще трябва да сме особено внимателни. В първите три дни Марс е под влиянието на Нептун и това ще провокира погрешни стъпки и действия, които после ще трябва да се поправят. Това не е време за инициативи и вземане на важни решения. В зоната на риска са здравето, работата, разни задължения, служебни отношения и домашните животни. Занимавайте се с обичайните неща и не се отклонявайте встрани. Това продължава до новолунието в нощта на 6 срещу 7 септември, което ще преобърне нещата. Последният ден на новолунието предопределя различни събития през целия месец. Най-силно кармата ще усетят Близнаците, родени между 25 и 27 май, а също и хората, при които в началото на този знак в индивидуалния хороскоп са се разположили луни възли. Това е зимата на 2003 г., лятото на 1984 г., есента на 1865 г. и пролетта на 1947 г.

След новолунието, а най-добре през целия септември е важно да минимизирате емоционалните реакции и да приемете хладнокръвно и спокойно случващото се, независимо какво ви връхлита. Възможни са продажби и покупки, обществено поведение, ключови отношения с братя и сестри, близки познати и съученици.

Следете емоциите си и не се натоварвайте с излишни драми. Решавайте казусите в момента, в който възникнат, без да отлагате. Никакви лични инициативи! Не забравяйте, че всичко през този месец има кармичен характер. Поведението ни, възникващите мисли и даже вътрешните подбуди се пишат в големия халваджийски тефтер и ни се водят като задължения. Не допускайте с прибързани действия и постъпки да обремените бъдещето си.

Време за любов

На 22 септември Слънцето се премества в знака на хармонията и красотата Везни. И макар Слънцето да не е особено ентусиазирано от този факт, защото е егоист, ние ще сме облагодетелствани с прекрасни дни и любов.
Денят на есенното равноденствие е вълшебно време, когато желанията и мечтите, отправени към небето, се сбъдват с голяма вероятност. Време за безкрайна любов - спокойна, всеобхватна и сияйна. Бъдете в мир със себе си и околните.

Подобни статии