Костакурта празнува 25 г. любов с Мис Италия

Рецептата им за щастие? Не ядат месо и не тренират заедно

54-годишният Костакурта и Коломбари (45) днес.

Една от най-обичаните двойки в Италия отпразнува 25 години любов. Легендата на Милан Алесандро Костакурта, който сега се изявява като коментатор по „Скайспорт”, подари по този повод огромен букет рози на жена си Мартина Коломбари.

„Любовта е във въздуха”, написа под снимката с цветята 45-годишната Мартина, която се омъжи за Били през юни 2004 г. Зад гърба си бившият футболист има още един брак – с Флориана Лаинати, между 1994 и 1996 г.

Коломбари, която едва 16-годишна е избрана за Мис Италия през 1991-а, след коронясването си започва връзка със ски звездата Алберто Томба. Отношенията им продължават до 1995 г.

„През последната ни година се чувствах натиканата в ъгъла – от него, от семейството му, от цялото му обкръжение. Тогава Томба беше вторият най-известен човек в света след папата и аз оставах в неговата сянка. Направо ми беше неудобно да поема инициативата за нещо”, разкрива Коломбари.

За Костакурта обаче тя се превръща в центъра на живота му. „Ако обичаш един човек, трябва да го изкрещиш пред света”, смята Мартина, чийто емоционален нрав прекрасно си пасва със спокойния характер на Били. И докато той е влюбен в Милан до живот, тя си остава заклета фенка на Ювентус.

Най-голямата радост в семейството е синът Акиле, който през октомври навърши 16 г. Той е одрал кожата на майка си, която го описва като „открит, слънчев, много упорит и щедър”. И макар че е отдадена на двамата мъже в живота си, Мартина намира и време за себе си. „Предпочитам хубав масаж пред чифт нови обувки. Откакто родих с цезарово сечение и ми беше трудно да се върна във форма, не съм спирала да тренирам. Дори по време на първия локдаун въртях като луда колелото вкъщи. Никога обаче не тренираме заедно с Били, защото сме в различно темпо и ще се скараме. Освен това имам нужда да бъда сама със себе си”, обяснява Коломбари.

Тя разкрива още, че от 2 години в къщата им не се внася месо и много се държи на здравословното хранене.

„Е, разбира се, ако сме в регион на Италия, известен с някой специалитет от месо, не се лишаваме”, уточнява 175-сантиметровата хубавица от Римини.

В последното си интервю тя бе помолена да коментира и думите си, че сексът с Костакурта е унищожил коленете й.

„Вече имаме паркет и не си обелвам коленете, най-много да имам синини – отвърна тя през смях. – В първото му жилище обаче мокетът беше ужасен и го мразех”.

Подобни статии