Козирог - прогноза за ноември 2021

Какво се случва с Козирозите през ноември - прогноза тук и сега.

Работа

До 9 ноември Козирозите ще се насочат сериозно към кариерното си развитие. Нищо, че не всичко ще върви гладко: конфликтите с шефове и колеги от работа могат да донесат разочарование на Козирозите, но те, като упорити войници, ще понесат смело всички несгоди.

През ноември Козирозите ще бъдат привлекателни и очарователни и това ще им помогне да установят контакти с голям брой хора, което ще им позволи бързо да реализират професионалните си цели. По това време е добре да се установят външни и междуградски комуникации. Въпреки това обаче едва ли ще успеят да постигнат резултата, на който се надяваха през ноември.

Комплексните аспекти (Слънце, Меркурий, Марс до Уран) ще променят позицията в обществения живот. Козирозите ще имат липса на чувство за свобода, ограниченията ще оказват натиск върху тях, което може да ги направи раздразнителни и агресивни.

От 16 до 22 ноември е времето на 7-те демона, когато според легендата един от 7-те демона излиза всеки ден да съблазнява и изкушава. Това е предизвикателно време, когато както болестта, така и партньорствата могат да ескалират. Това е като изпитание, през което всеки трябва да премине. Затъмнението на 19 ноември ще се почувства като криза, но все още не си струва да се правят драстични промени в живота. Всяко бързане може да навреди както на кариерата, така и на възможностите за печалба. Има голяма вероятност Козирозите да надценят способностите си. И едва през третата декада, когато Слънцето премине в знака на Стрелец, а планетите Марс и Нептун, и Сатурн, и Меркурий ще направят хармонични аспекти помежду си, може да се очаква подобрение на ситуацията, свързана с работата.

Любов

Благодарение на красивата Венера, която ще се установи с Козирозите в първи дом през ноември, през този период не липсват нови познанства. Единствената пречка може да бъде изборът между работа и любим човек. Няма да е лесно да се реши кое е по-важно. Най-благоприятният период за личен живот настъпва при Козирозите в края на месеца. Лесната комуникация може да прерасне в искрени чувства. Съвет: излизайте повече и се забавлявайте!

Здраве

За да са във форма, Козирозите трябва да обмислят сигналите, които тялото им дава. Болят ги ставите и гърба - риск от хипотермия, имат проблеми със зъбите - да ядат нетвърда храна, мъчи ги безсъние - да пият успокояващи чайове през нощта. За да подобрят благосъстоянието си, Козирозите трябва да обърнат внимание на външния си вид: през ноември неуморно следете състоянието на кожата си, съветват звездите, провеждайте постоянно овлажняващи процедури, пийте повече чиста вода. Избягвайте конфликти и продължително общуване с песимистични хора, след общуване с които може да почувствате умора и апатия.

Подобни статии