Крисчън Бейл е с неузнаваема нова външност заради роля (СНИМКА)

Американският актьор Крисчън Бейл отново е променил външността си до неузнаваемост заради участие в пореден филм. Става дума за „Тор: Любов и гръмотевици“ (Thor: Love And Thunder), снимките за който в момента текат в Австралия, съобщи Screen Rant.

В Мрежата се появиха кадри, на които може да се види, че звездата от „Американски психар“, „“Престиж“, Механикът“, „Американска схема“ и др. се е обръснал гола глава и е отслабнал значително заради образа на главния злодей във филма – Гор, убиецът на богове. Репортерите предполагат, че Бейл се е лишил от косите си, защото ще полагат върху лицето му тежък пластичен грим или ще обработват главата му с помощта на компютърна графика.

През 2019 г. Крисчън Бейл, който преди снимките за филма „Вице“ трябваше да качи 18 кг за ролята на Дик Чейни, разказа пред медиите, че му се е наложило да свали значителна част от това тегло заради работата си над филма „Форд срещу Ферари“ (Ford v Ferrari). „Трябваше някак да вляза в автомобила. А тези спортни коли не са създадени за удобство, те са ужасно тесни“, оплака се тогава актьорът. Не след дълго той заяви, че няма намерение повече да дебелее или слабее заради роли. Бейл също така изказа съжаление към съпругата си – бившия модел Сиби Блейзик, която е принудена да се примирява с драстичните промени във външността на мъжа си.

Подобни статии