Крисчън Грей се жени. Ами сега?

Петдесет нюанса чувственост, романтика и... свобода

Лято, жега. И гореща еротика. Ако сте на тази вълна, забравете. Защото Крисчън Грей се жени. Ако тази новина ви е подействала като студен душ, нека направим уговорка. Това е Крисчън Грей все пак. Който едва ли е образът, когото свързваме с идеалния жених. Заглавието, което хвърли дамите в ужас е „Освободен“, а авторството несъмнено е на E Л Джеймс.

Докосваме се до чувствеността, романтиката и драматизма на „Петдесет нюанса освободени“ през погледа и мечтите на Крисчън Грей.

Е Л Джеймс се връща към света на Петдесет нюанса с по-задълбочен и по-мрачен поглед към любовната история омагьосала милиони читатели по света.

Издателство „Бард“ ни кани на сватбата на десетилетието, когато Кръсчън Грей и Анастейжа Стийл ще станат съпрузи. Въпросът е подходящ ли е той за съпруг? Баща му не е сигурен, брат му иска да организира незабравимо ергенско парти, а годеницата му отказва да даде клетва за подчинение...

Бракът води със себе си предизвикателства. Страстта им пламти по-гореща от когато и да било, но предизвикателният дух на Ана събужда най-мрачните страхове на Крисчън и подлага на изпитание нуждата му да контролира всичко. Старо съперничество и омраза излагат и двамата на риск, една злополучна преценка заплашва да ги раздели.

Ще успее ли Крисчън да надмогне кошмарите и тормоза от детството, ще спаси ли себе си? След като открива истината за произхода си, ще намери ли сили да прости, ще приеме ли безрезервната любов на Ана?

Ще бъде ли Крисчън най-сетне свободен?

Подобни статии