Кристиан Кръстев е най-новият член на настоятелството на Висшето училище по телекомуникации и пощи

Кристиан Кръстев, зам.кмет на столицата по направлението „Транпспорт и градска мобилност“, е най-новият член на настоятелството на Висшето училище по телекомуникации и пощи, съобщи пресцентърът на висшето училище.

Кристиан Кръстев е икономист, бакалавър по "Икономика на индустрията" и магистър по "Международни икономически отношения". Има допълнителна специализация по "Право". Той е бивш министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в състава на служебното правителство на Марин Райков. Заема поста на заместник-кмет на София от януари 2020 г.

Подобни статии

 • Мария Бакалова води майка си на Оскарите

  Мария Бакалова води майка си на Оскарите

  Румяна Бакалова – майката на първата българска актриса с номинация за „Оскар“, ще е сред специалните гости на най-бляскавата гала в света на седмото изкуство тази година. Това разкри самата екранна Тутар, като заяви категорично, че преживяването й няма да бъде пълноценно, ако до нея не бъде жената, която й е дала живот. „Трудно е, защото тя живее в България, но работим в посока осигуряване на визата. Имам нужда тя да бъде до мен, защото тя е моят идол Искам да съм силна и независима жена като нея“, категорична е Мария Бакалова пред сп. People.

  54
 • На 52 години от рак почина британската актриса Хелън Маккрори

  На 52 години от рак почина британската актриса Хелън Маккрори

  На 52 години от рак почина британската актриса Хелън Маккрори. За кончината й съобщи нейният съпруг Деймиън Люис. Той написа в Туитър: „Съкрушен съм от сърце да съобщя, че след героична битка с рака красивата и могъща жена Хелън Маккрори почина спокойно у дома, заобиколена от любовта на семейството и приятелите. Тя си отиде, както живееше. Безстрашно. Боже, обичаме я и знаем какъв късмет имаме да я имаме в живота си".

  292