Кубрат Пулев: Борисов ме е канил в ГЕРБ, но отказах, не мога да козирувам

Управляващите не се справят добре с пандемията, казах го на премиера, но той не ми отговори

Господин Борисов беше спечелил доверието ми в минало време. Канил ме е в политиката, канил ме е да бъда част от ГЕРБ. Отказах, защото имах кариера, която обичах, а и не съм от хората, които обичат да козируват. Това заяви боксьорът Кубрат Пулев пред бТВ. Все пак той уточни: "Не сме врагове с Борисов".

Гледам всички заседания на Народното събрание. Понякога съм учуден как е възможно такива хора да се държат като в детската градина. Смятам, че партиите и лидерите им трябва да превъзмогнат личното его и да помислят за интересите на България, каза още Кобрата.
Не смятам, че Борисов се справя адекватно с пандемията. Цялата партия не успя да се организира така, че хората да не се лутат. Обаждаха ми се на мен с молба да намеря лекар. Мъчил съм се да пратя линейка. Обаждах се на мой познат във ВМА. Използвах името си. За съжаление, България е страната на „имаш ли човек“.

Всеки е оставен да се оправя сам. Написах съобщение на Борисов, че не трябва да е така. Не ми отговори. Свикаха пресконференция през нощта. Борисов се обвърза с хора, не мога да кажа какви са задкулисните игри. Той не трябваше да го прави това нещо. В ГЕРБ има много неща, които са несериозни. Надавам се Слави Трифонов да е добре след коронавируса, но той трябва да излезе и да говори.

Аз съм независим. Ако някой ден хората считат, че имат нужда от мен, защо да не вляза в политиката. Някой ден. На този етап не съм добил тази смелост. Не съм страхлив, напротив, прекалено храбър съм. На България й трябват хора, които да поведат народа, каза още Пулев.

Подобни статии