Култовият сървайвър Беър Грилс се завръща по National Geographic

Експертът по оцеляване Беър Грилс тръгва на ново пътешествие из дивата пустош, а негови спътници са цял куп холивудски знаменитости.

В актуалния сезон на „В дивата пустош с Беър Грилс“ любителят на жабешки бутчета родно производство се завръща нетърпелив да тества психическите и физически граници на нова група знаменитости. В хитовата приключенска поредица ще се появят актьорите Дани Трехо („Мачете“, „Синове на Анархията“), Тери Крюз („Бруклин 99“, „Непобедимите“), Кийгън- Майкъл Кий („Балът“), Антъни Маки („Отмъстителите: Краят“), Рейн Уилсън („Офисът“), водещият Боби Боунс и годеницата му Кейтлин Паркър и бившата професионална автомобилна състезателка Даника Патрик.

Всяка седмица един нов гост ще напусне удобствата и лукса на дома си, за да се изправи срещу някои от най-екстремните условия в света, да победи страховете си и да тества възможностите си, а понякога и да опита от не толкова вкусните природни деликатеси.

„Няма съмнение, че животът през последните месеци е труден за изключително много хора по света. Ако не друго, този период поне ни научи на издръжливост и няма по-добър учител от дивата природа. За мен е истинска привилегия, че мога да се върна отново в дивото в компанията на толкова много невероятни гости знаменитости. Познавам силата в живота, която ни кара никога да не се отказваме. И в новия сезон я тестваме многократно. В тези сурови, безпощадни природни условия,

от пустини до високи планини, ще видим как звездите споделят много лични и истински моменти . Да бъдеш част от такова преживяване е много вдъхновяващо, а това е толкова необходимо в сегашния момент“, казва Беър Грилс.

Тери Крюз се присъедини към експерта по оцеляване за епично пътешествие през коварния терен на Исландия, Боунс се завръща с годеницата си за изпитание в суровата пустош на планинската верига Сиера Невада, а Антъни Маки ще се качи до най-високите върхове на Доломитите. Носителят на награда „Еми“ Кийгън-Майкъл Кий пък трябва да остави шегите настрана и да се изправи срещу някои от най-големите си страхове, за да покори полета от лава в Исландия в едно изпълненото с адреналин приключение.

Новият сезон на „Дивата пустош с Беъл Грилс“ ще дебютира в българския ефир на 18 април от 22 ч по National Geographic. Проектът е разработен от самия Грилс и Дилбърт Шупман.

Подобни статии