Курортът Св. Св. Константин и Елена с нова кулинарна фиеста

Снимка: архив Св. св. Константин и Елена Кулинарното шоу, което ще се проведе в центъра на курорта в близост до Търговски център „Приморски“, ще е отворено за посетители от 11 до 23 часа.

Св. св. Константин и Елена се превръща в център за кулинарни удоволствия край брега на морето с новата гастрономическа фиеста Chef’s street @ Sts. Constantine and Helena Resort – съвместно събитие на „Улицата на готвачите“ и първия български морски курорт, което от 16 до 25 юли ще предложи на любителите на вкусотии празник с невероятни участници. Кулинарното шоу, което ще се проведе в центъра на курорта в близост до Търговски център „Приморски“, ще е отворено за посетители от 11 до 23 часа.

Тук може да опитате европейска и ориенталска кухня, крафт бира, свежи коктейли, домашна лимонада, изкушаващи сладкиши и разхлаждащ сладолед. За посетителите ще готвят и презентират за първи път турски ресторант Marmaris, а също и TacocaT, които ще предложат по-лека мексиканска лятна кухня. В Св. св. Константин и Елена ще дойдат също Beer Point, The Sea Bar, N’ Ice Cream Media, пекарна Chimney cake, които специално за участието си тук са подготвили  нови менюта, рецепти и асортименти от бира и напитки. Може да запишете децата в събитията с благотворителна цел.

Уъркшопите на шеф Филип Спасов „Направи си перфектната палачинка“ са в подкрепа на децата, лишени от родителска грижа от ЦНСТ „Изгрев“ и „Другарче“ във Варна, а част от приходите от кулинарното му шоу „Голямата тава“, ще бъдат в името на децата от ЦСОП „Св. св. Кирил и Методий“ в с. Кривня. За тях подготвя изненада и  художникът Добри Де Добрич Енев, който ще дари живописно платно, изработено от него и участниците в работилницата „Морско конче“. „Базар с ръкотворителници“ ще подкрепи Дневен център за пълнолетни лица с увреждания „Слънчевата къща“ Очаквайте също кулинални демонстрации, спортни игри на открито, рисуване с къна и пясък - съпътстващата програма е разнообразна, забавна и подходяща за малки и големи.

Кулинарните предизвикателства на Chef’s Street@Sts. Constantine and Helena Resort можете да съчетаете и с предложенията на множеството крайбрежни ресторанти в Св. св. Константин и Елена.

Ако сте любители на авторската кухня, Хотел Приморски има специален пакет Gastronomic Getaway, който предлага хотелско настаняване и вечеря по избор между ресторантите Villa Chinka, The Bay. More и GoldFish. Резервирайте с промо код TASTE21 на hotelprimorski.com и се насладете на един от най-вкусните моменти в живота си.

По време на престоя си в Св. св. Константин и Елена може да се възползвате и от специални оферти за вашата морска и СПА ваканция с лечебната минерална вода на курорта.

На 20 юли празнуваме 3-тия рожден ден на Хотел Астор Гардън  с 15 % отстъпка на всички направени в деня резервации през сайта на хотела с промо код BDAY3.

Ако търсите възможност да възстановите здравето си след COVID - 19, резервирайте 3-дневен или 5-дневен стимулиращ имунитета СПА пакет в Хотел Балнео & СПА Азалия. Програмата подпомага засилването на общия имунитет чрез комбинацията от лечебни процедури и СПА терапии. Полезна е за по-бързото възстановяване на организма и неутрализира последиците от вирусната инфекция. За предварително записване и информация, Тел.: 053 358 955/ в.1955, е-mail: medical@azaliahotel.com

Подобни статии