Към коя зодия дамите да се ориентират за партньори

Астрологията много помага, когато искаме да разберем човек, защото позицията на Слънцето и планетите в момента на раждането имат доста голямо значение за това какъв характер ще развие човек, казват екстрасенсите.

Всяка зодия си има знаци, с които й е предписано да влиза. И все пак има и общи такива, към които дамите могат да се ориентират, но винаги трябва да си имат едно наум и да си изяснят секс ли искат, или и нещо друго. Може дамите да се ориентират към всяка една зодия, но за дълготрайни партньори и привързани към семейството се смятат представителите на водата – на първо място Раците. Скорпионите пък са определяни като майстори на секса, които държат на насладата на партньора. Въпросът е обаче доколко тези знаци са подходящи и съвместими. Ето няколко идеи по въпроса.

 

Овен

Представителите на зодия Овен обичат приключенията и изучаването на нови места. Не обичат да бъдат втора цигулка в една връзка, а мнението им трудно може да бъде променено. Въпреки това Овните са едни от най-любвеобилните партньори, което ги прави чудесни за дълготрайна връзка.

 

Телец

Още от началото на връзката си с Телец ще забележите, че те са много мили и готови на всичко, за да ви направят щастливи. Ще подкрепят всяко ваше решение и ще се опитват винаги да сте доволни. Не летят в облаците и обикновено са доста скромни. Все пак обаче бъдете внимателни, защото са доста големи инати и може да влизате често в спорове.

 

Близнаци

Мъжете, родени под знака на Близнаци, са много забавни и винаги застават зад партньора си. Не обичат да си стоят вкъщи и затова, ако смятате да влизате във връзка с Близнаци, бъдете готови за доста обиколки независимо от метеорологичните условия. Представителите имат трудности при разчитането на знаци и е по-добре да им кажете, че имате чувства към тях, а не да ги чакате те сами да го разберат.

 

Рак

Представителите на знака на Рака си падат малко по миналото време. За тях една спокойна вечер вкъщи с домашно сготвена храна, хубав филм и вино е перфектната среща. Но внимавайте с тези хора, защото са доста раними и лесно се обиждат дори от най-малкото нещо.

 

Лъв

Мъжете от зодия Лъв са отдадени и страстни партньори. Те са уверени в себе си, доста енергични и връзката с тях може да се окаже малко трудна за удържане. Партньорите, родени под този знак, имат чувство за контрол и често очакват тяхната половинка да им чете мислите.

 

Дева

При мъжете Дева ще намерите партньор, който ще ви казва всичко в очите. Представителите на този знак не обичат задкулисните игри и не се притесняват да влязат в конфликт, когато видят нещо нередно. Също така са перфекционисти и се опитват да поправят всеки един проблем във връзката. Въпреки че са доста грижовни, мъжете Деви често се стремят да променят характера на човека до себе си.

 

Везни

Везните обичат романтиката и са с доста приятен характер. Рядко губят самообладание и се опитват всичко да е гладко в отношенията с другия. Не се впускат в необмислени решения и понякога оставят партньорът им да направи финалната крачка.

 

Скорпион

Мъжете от зодия Скорпион са леко недоверчиви отначало. Винаги подлагат половинката си на тестове, с които да разберат дали точно тя е подходящата. Но веднъж успеете ли да спечелите сърцето им, те ще се отдадат изцяло на вас. Обичат да експериментират в леглото, така че няма да скучаете в тази област. Понякога може да ви се наложи да се справяте с ревността им, тъй като имат способността да се привързват твърде много.

 

Стрелец

Стрелците са позитивни и жизнерадостни хора. Обикновено са доста забавни партньори и намират щастие дори и в малките неща от живота. Мъжете от тази зодия са спонтанни, прями и обичат да пътуват. Често мислят, че една по-дълготрайна връзка може да навреди на свободата им и не стоят в една връзка дълго време. Така че, ако партньорът ви е Стрелец, бъдете готови да водите битка за обвързване.

 

Козирог

Мъжете от знака на Козирога са любящи и хора, на които можете да разчитате. Винаги ще намерят начин да ви помогнат, когато имате нужда. Ако ще се обвързвате с човек от тази зодия, бъдете готови да се състезавате за тяхното внимание с работата им.

 

Водолей

С представителите на зодия Водолей винаги ще намерите тема за разговор. Можете да говорите за всичко, без да се притеснявате. Като партньори те обичат да се грижат за половинката си и да я карат да се чувства специална. Понякога обаче говорят, преди да мислят, и това води до нараняване на човека отсреща.

 

Риби

Мъжете от зодия Риби са грижовни и романтични. Много лесно се доверяват на хората, но рядко оценяват това, което имат. Често смятат, че партньорът им не е достатъчно добър и гледат да се разделят с него. Но това понякога води до изпускане на истинската любов, смятайки, че някой друг ще е по-добър за тях.

Още по темата: зодии

Подобни статии