„Ласт Хоуп“ празнуват 25 г. на сцена с концерт

„Ласт Хоуп“ празнуват 25 г. на сцена с концерт

Една от най-уважаваните и без никакво съмнение най-активната българска банда на хардкор пънк движението в България, призната у нас и далеч отвъд границите на страната ни - „Last Hope”, ще отбележат 25 години от излизането на първия си запис с концерт.

Бандата ще свири отново на сцената на “Метъл Фабрика” след успешното си дебютно представяне на сцената на „Фабрика 126“ през юни. Датата е 19 септември. 25 години след излизането на първия демозапис на “Last Hope”, който момчетата успяват да издадат сами на аудио касета през вече далечната 1995 г., и който съдържа едни от най-разпознаваемите песни на бандата, а именно Away, No Tolerance и L.A.S.T. H.O.P.E., буди респект и днес и пази жива историята на хардкор сцената у нас. Демото бележи началото на дискографията им, която само преди по-малко от година набъбна с още един чисто нов дългосвирещ албум, озаглавен Peacemaker и издаден от реномирания германския лейбъл Coretex Records.

За да отбележат този своебразен юбилей, Last Hope са подготвили специален ретроспективен сетлист, включващ парчета от това легендарно издание. В списъка с песни за вечерта са заложили и други вечни класики, както и, разбира се, парчета от новия албум! Цената на билетите “Ранно Пиле” за концерта на “Last Hope” и гости са по 15 лв., а стандартните са по 20 лв.

Подобни статии