Легенда в ски бягането пропя за Коледа

Легендата в ски бягането Петер Нортхуг издаде коледна песен, в която засяга част от възходите и паденията в продължителната си кариера и събития от изминалата година.

Двукратният олимпийски шампион бе заловен август с висока скорост и впоследствие полицията откри малка доза кокаин в дома му.

"Тази година не бях добро момче и едва ли ще получа коледен подарък", пее норвежецът в парчето, което излезе в публичното пространство в неделя. "В живота ми много пъти съм падал, но след това винаги съм се изправял на крака", продължава той.

Нортхуг, който е на 34 години, е написал сам текста и е записал песента в студио на негов приятел в Осло.

Подобни статии

 • МОК заплаши щангите с изхвърляне

  МОК заплаши щангите с изхвърляне

  Международният олимпийски комитет (МОК) предупреди федерацията по вдигане на тежести, че спортът може да бъде изключен от програмата за Париж 2024 заради продължаващите проблеми с допинга.

  77
 • МОК окуражава, но не задължава олимпийците да се ваксинират

  МОК окуражава, но не задължава олимпийците да се ваксинират

  Международният олимпийски комитет (МОК) окуражава участниците в Токио 2020 да се ваксинират срещу Ковид-19, но не ги задължава, заяви вицепрезидентът на организацията Джон Коутс. Той уточни, че МОК работи с платформата на ООН "Ковакс" (COVAX) за разпространение на ваксини и всеки желаещ ще може да получи такава.

  113
 • Красен Кралев откри ремонтираната спортна зала в Пазарджик

  Красен Кралев откри ремонтираната спортна зала в Пазарджик

  Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри в Пазарджик ремонтираната спортна зала „Васил Левски“. През годините бяха направени няколко вътрешни ремонта, освен това бе сменено отоплението, оправени са всички общи части, тоалетни, но залата се нуждаеше от подмяна на покрива и ремонт на фасадните части.

  82