Легендата Хосе Карерас ще пее у нас на 19 декември

Легендата Хосе Карерас ще бъде специален гост на мегаспектакъла OPERA D'AMORE, който тази година ще се състои на 19 декември в зала „Арена Армеец“, съобщиха организаторите на събитието от ТЛ Филм.

Точно една година след първоначално отложената премиера галаспектакълът ще изгрее в целия си блясък с елитния състав от световноизвестни български и чуждестранни оперни артисти: Мария Гулегина, Марко Берти, Надя Кръстева, Кирил Манолов, Илина Михайлова, Росен Ненчев и Емил Павлов, както и хорът и оркестърът на Софийската опера и балет под диригентската палка на маестро Давид Хименес.

За пръв път в света ще станем свидетели на един уникален, оперен шоу-спектакъл с невиждана досега сценична технология – 3D мапинг, виртуална реалност, съчетана с живото изпълнение на солисти, оркестър, хор и балет, както и магията на ултрамодерна звукова и визуална среда. Мащабната продукция е сътворена с помощта на повече от 200 професионалисти от различни области.

Както още преди година беше обещано – световната премиера на този зрелищен проект на АСАРА ще се състои именно тук, в България, като публиката ще има възможността да се потопи в магията на най-красивата оперна музика, писана някога за любовта.

Подобни статии