Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ: Само обединени ще постигнем просперитет

Българската независимост е плод на усилието и жертвоготовността на поколения наред, която продължаваме да браним и съхраняваме и в наши дни. Манифестът към българския народ, провъзгласил Независимостта през 1908 година остава траен белег за национално и държавническо поведение, в името на което България днес е равноправен член на НАТО и ЕС. Това написаха от прессцентъра на ДПС във Фейсбук от името на лидера на Движението Мустфа Карадайъ.

Ето и целия пост:

Днес 22 септември, честваме 112 години от едно от най–паметните събития в българската история – обявяването на Независимостта на България.

Българската независимост е плод на усилието и жертвоготовността на поколения наред, която продължаваме да браним и съхраняваме и в наши дни. Манифестът към българския народ, провъзгласил Независимостта през 1908 година остава траен белег за национално и държавническо поведение, в името на което България днес е равноправен член на НАТО и ЕС

Трябва ясно да съзнаваме, че само обединени от обща кауза и от общи ценности можем да постигнем благоденствие и просперитет и да гарантираме успех и достойно място на страната ни в обединена Европа.

Нека днес да отдадем заслужена почит към всички онези, които ни дадоха своя пример за единство и национална отговорност!

От мое име и от името на Движението за права и свободи ви пожелавам да бъдете горди, свободни и активни участници в запазването и отстояването на демокрацията и независимостта.

Мустафа Карадайъ
Председател на ДПС

Подобни статии