Лора Инджова се завръща в ефира на NOVA

Журналистката Лора Инджова се завръща в ефира на NOVA. Тя ще е водеща на новия сутрешният блок – "Твоят ден", който стартира от понеделник, 13 септември, и ще се излъчва всяка делнична сутрин от 8 до 11 ч.

Инджова ще представя важните теми от деня с актуални събеседници в студиото и преки включвания на кореспондентите на телевизията от страната и чужбина. „Твоят ден“ дава заявка, че ще отделя повече време за спорт, култура, светски новини и времето, а всеки петък популярни личности и лидери на мнение ще обобщават и анализират важните новини от седмицата.

„Създаването на сутрешния блок „Твоят ден“ е логична стъпка в развитието на информационния канал на "Нова Броудкастинг Груп". Пожелавам успех на Лора и на целия екип на предаването", казва Илия Дафов, главен продуцент „Новини и актуални предавания“ в "Нова Броудкастинг Груп".

„Изключително съм щастлива да бъда част от новия сутрешен блок на "Нова нюз". Предаването има чудесен екип от професионалисти, с които обещаваме бърза информация, динамика и ведро настроение. Заедно с журналистите на медията, ще информираме зрителите за горещите теми от деня – както от България, така и от света“, споделя и самата Инджова.

Подобни статии