Луиза Григорова върти любов с мъжа на Весела Бабинова

Луиза Григорова–Макариев

Актрисата и модел Луиза Григорова-Макариев завърши една от най-дългоочакваните и любопитни роли в кинокариерата си, отмъквайки мъжа на иначе близката си приятелка в живота Весела Бабинова.

Това се случва на снимачната площадка на „Игра на доверие“, чиято премиера ще се реализира през 2022 г.

На снимачен терен дъщерята на модната ветеранка Ивет Григорова посрещна и 31-вия си рожден ден. На партито, организирано от съпруга й Мартин и колежката й Яна Маринова, са присъствали екранният й партньор Владимир Зомбори, Александър Димов, Пламен Манасиев и др. Усмивките пораждат още усмивки – след веселата среща Луиза си подари почивка, срещна се с публиката на „Поетите“ и си припомни любовта към балета заедно с популярната примабалерина Марта Петкова и спектакъла „Лебедово езеро“ - емоция, за която артистичната дама разказа в социалните мрежи.

Трансформация

Режисьор на лентата, в която Луиза върти любов с Владимир, е съпругът й Мартин Макариев. Основната тема, която е засегната в продукцията, е за домашното насилие. Главната роля е поверена именно на Григорова, която се сблъсква с безпощадния герой Камен Давидов – представен в началото на филма като млад, красив, амбициозен и успял предприемач. Трансформацията си приема с усмивка и въодушевление – една от ярките и лесно забележими промени във визията й е прическата. От късокоса брюнетка тя се превръща в блондинка, чиято дължина на косата стига почти до кръста. „Нов образ се задава. Ето това и е великото на нашата професия - да бъдеш нов човек всеки път. И все по-интересен и все по-различен“, гласеше едно от разкритията на Луиза по време на снимачния процес. За всички два дни ще останат незабравими – рожденият ден на актрисата и финалното парти. „По-щастлива съм от всякога. Осъзнах, че имам всичко, и съм благодарна. Обичам“, сподели актрисата в деня на личния си празник. За купон №2 – екипът публикува общ коментар за феновете: „Всичко е добре, когато започва и свършва добре. Снимките на “Игра на доверие” приключиха. А сега започваме работа по монтаж и постпродукция. Преди това обаче партито беше задължително. Благодарим на всички за отдадеността, професионализма и неуморната работа по време на снимачния процес.“

Мечта

Григорова е част и от артистичния отбор на „Поетите“ заедно със звездите Юлиан Вергов, Захари Бахаров, Весела Бабинова, Владо Пенев, Теодора Духовникова, Малин Кръстев, Иван Бърнев и др. Последното им посещение бе във Варна. „След подписан договор може да се говори с Бабинова (смее се). Хареса ли ви вчерашното участие? Мисля, че беше много хубаво! Искаме да благодарим на всички, които бяха. Публиката беше страхотна“, казва Луиза във видео, на което позира и Бабинова. От морската ни столица любимата жена на Макариев се върнала преди дни. Първата изненада тук била билети за спектакъла „Лебедово езеро“ в Панчарево. „Благодаря от душа и сърце за това изживяване на Марта Петкова и всички прекрасни балерини и балетисти на сцената“, написа актрисата. Всъщност балетът е първата й любов. В детските си години тя е танцувала, по-късно е споделила на родителите си, че иска да стане актриса, а те са я порязали с аргументите, че не е най-добрата работа, защото ученето й се удава и може да запише право или медицина. Впоследствие тя записва НАТФИЗ, приемат я от първия път, а ролята й в „Стъклен дом“ я превръща в звезда за един ден. 

На море

Извън кариерата Луиза пътува. Всъщност почивките или дългите разходки са неизменна част още от годините, в които прави първи стъпки като модел. Сега, доста време по-късно, тя не променя темпото. Наскоро в снимки запечата първата среща на сина си Бран и морето. След вълните, яркото слънце и доброто настроение звездното семейство побърза да смени посоката - „Пак на път! Винаги много съм обичала да пътувам и сега, когато си имаме Бран, нещата не се променят“, издаде звездата от „Диви и щастливи“ вчера. Ако е у дома, Луиза се наслаждава на любимите си филми и сериали – желан маратон, с който релаксира и едновременно се зарежда с идеи за нови проекти. Сред фаворитите й са чуждестранни продукции.

Кръсти сина си на покровител на морето

Звздата от „Диви и щастливи“ стана майка за първи път в края на септември.

Когато стана ясно, че първородният й син ще носи името Бран, мнозина споделиха предположенията си, че изборът на Луиза и Мартин е вдъхновен от "Игри на тронове", където един от любимите персонажи се казва Бран Старк. Историята обаче е далеч по-различна. „Открихме Бран в един списък със стари български имена. Бран е старо славянско име, което с времето се е превърнало в Бранимир. Открихме страшно много значения зад това име и едно от нещата, които най-много ни впечатли, е, че има един бог - покровител на моретата. Искаме нашето дете да бъде силно и смело, затова му дадохме това име“, казва актрисата в ефира на Нова телевизия. В къщата им продължава да цари спокойствие, тъй като малчуганът е изключително кротко дете. „Има най-добрите очи, които съм виждала“, казва гордата майка. 

Учи тийнейджъри на доброта

След раждането на Бран Луиза направи крачка встрани и избяга за кратко от светлините на прожекторите.

Снимки и видеа от живота си споделя най-често в Инстаграм, но не с идеята да бъде известна. В миналото използва и уебпространството, за да посъветва почитателите си, изтъквайки, че трябва да бъдеш известен най-вече за близките си. „На 16 г. не знаех, че да си популярен в училище, никак не е важно. Всъщност най-важното е да учиш, може би да намериш близък приятел – и не е нужно да са 100, може да е един, но да е истински. Недейте да подражавате на хората, които според вас са популярни. Недейте да се разстройвате, ако някое момче или момиче не ви харесва, защото да си популярен, означава да бъдеш добър човек и когато си такъв, ще бъдеш популярен за хората, които те обичат“, казва Григорова във видео.

Подобни статии