Луната на 1 декември

На 01.12.2021 в 12:00 Луната се намира във фаза "Намаляваща Луна". Това е 27-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в знака на зодия Везни ♎. Процентът на осветяване на Луната е 12%. Изгревът на Луната е в 03:56, а залезът е в 14:50.

Хронология на лунните дни

26 лунен ден от 02:27 на 30.11.2021 до 03:56 на 12.01.2021 г.

27 лунен ден от 03:56 ч. на 01.12.2021 г. до следващия ден

Лунно влияние

На 1 декември 2021 г. Луната е в зодия Везни (±)

Луната в знака Везни. Добро време за почивка след тежка работа поради лунната Дева. Най-добре е да не започвате нещо ново и глобално, а да завършите предварително започнатото и планирано. Доста ползотворен период за бизнес сътрудничество, основано на взаимно разбирателство. Негативният аспект е нарастващата трудност при вземане на решения. Можете да се колебаете дълго време между всички плюсове и минуси, да търсите както предимства, така и недостатъци, да размишлявате, но никога да не стигнете до окончателна преценка. Ето защо е най-добре да отложите приемането на важни решения за друго, по-благоприятно време за това.

27 лунен ден (+)

На 1 декември 2021 г. в 12:00 - 27 лунен ден. Всяка работа през този ден ще бъде предизвикателство. Ето защо е най-добре да отделите това време за решаване на стари нерешени проблеми. Именно в този ден има добра възможност да погледнете на всичко от съвсем различна гледна точка и да откриете нещо, което преди е било пренебрегвано. Полезно е да общувате с представители на по-старото поколение, което ви позволява да придобиете светска мъдрост.

Намаляваща луна (+)

Луната е във фаза на намаляваща луна. Четвъртата лунна фаза е последната фаза на лунния месец. Периодът на четвъртата четвърт, който завършва с новолуние. Този период се характеризира с бавност, мекота, известна летаргия. Този път е доста пасивен. Силите и енергията в този момент бързо намаляват. В резултат на това в четвъртата лунна фаза се препоръчва да приключите бизнеса, както и да управлявате текущите. Свежите мисли и идеи трябва да бъдат върнати в началото на следващия лунен месец. Оптимално време за равносметка. В четвъртата лунна фаза общата активност намалява. През този период е препоръчително да се намали физическото и психическото напрежение. Препоръчително е да се избягват конфликти, както в бизнес въпроси, така и в лични отношения. Типично е увеличаването на вероятността от кавги и раздяла. Хората през този период са изключително чувствителни, впечатлителни, до голяма степен склонни към негодувание. Това състояние се отразява и в бизнес сектора. Ето защо в бизнес сферата е препоръчително да преустановите значимите срещи до следващата фаза на лунния месец.

Подобни статии