Луната на 10 ноември - в знака на Водолея

На 10.11.2021 в 12:00 Луната се намира във фазата "Нарастваща Луна". Това е 6-ият лунен ден в лунния календар. Луната в знака на зодия Водолей ♒. Процентът на осветеност на Луната е 37%. Изгревът на Луната е в 14:24, а залезът е в 21:28.

Хронология на лунните дни

6 лунен ден от 13:47 09.11.2021 до 14:24 10.11.2021

7 лунен ден от 14:24 ч. 10.11.2021 г. до следващия ден

Лунно влияние на 10 ноември 2021 г.

Луната е в зодиакалния знак Водолей (+)

Луната в знака Водолей. По-добре в този момент да не притеснявате висшето ръководство или държавните агенции, а да започнете да организирате, провеждате всякакви срещи, конференции или да участвате в тях. Това време е идеално за всякакъв вид умствена и творческа дейност. Полезно е да се занимавате със самообразование и придобиване на нови знания, изучаване и внедряване на нови технологии. Нещата вървят добре с недвижимите имоти, социалните и политическите дейности.

6 лунен ден (+)

На 10 ноември 2021 г. в 12:00 - 6 лунен ден. Един от най-благоприятните дни. Много хора в този ден показват дарбата на далновидност, изострят интуицията си, разкриват голямо разнообразие от способности. Научните или социални дейности се развиват без отклонения и лесно се установяват разнообразни контакти. Денят е благоприятен за романтична комуникация с представители на противоположния пол.

Нарастваща луна (+)

Луната е във фаза на нарастваща луна. Първата лунна фаза се брои от новолунието до началото на първата четвърт на луната (началото на втората фаза). През този период Луната се намира в началото на своя растеж. Първата фаза се характеризира с увеличаване на енергията за изпълнение на планираните дела. През този период се препоръчва да се правят планове и да се стартират нови проекти, да се претеглят и очертават планове за развитие на новоизработени идеи, да се анализират внимателно проблемите и проблемите, както от бъдещия период, така и тези, които са останали неизпълнени от предходния лунен месец . На физиологично ниво в първата лунна фаза тялото натрупва сила. Енергията все още е доста ниска във всички области на живота, било то здраве, личен живот или бизнес. Както в работата, така и в личната сфера идва етапът на преосмисляне на текущите отношения и е много вероятно те да бъдат изведени на най-високо ниво. Бързо се появяват нови връзки и познанства. Заедно с нарастването на луната през този период се увеличава и жизнената енергия. 

Подобни статии