Луната на 11 януари - в знака на зодия Телец

На 11.01.2022 в 12:00 Луната се намира във фазата "Нарастваща Луна". Това е 9-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в знака на зодия Телец ♉. Процентът на осветеност на Луната е 66%. Нейният изгрев е в 12:18, а залезът е в 02:24.

Хронология на лунните дни

9 лунен ден от 12:08 на 10.01.2022 до 12:18 на 11.01.2022

10 лунен ден от 12:18 ч. на 01.11.2022 г. до следващия ден

Лунно влияние 11 януари 2022 г.

Луната в зодия Телец (+)

Луната в знака Телец. Телецът е знак за материална стабилност, постоянство и старание, следователно това е най-благоприятното време за извършване на разнообразни финансови транзакции и транзакции. Инвестирането в ценни книжа непременно ще доведе до приходи. Бизнесът с недвижими имоти и всякакви други имуществени въпроси, включително сделки с художествени съкровища, върви също толкова добре. Въпреки че през този период от време има леко повишаване на мисловните способности, от друга страна, инертността и склонността към мързел се увеличават. Има желание за комфорт и уют, искате да посетите театър или кино, да се отпуснете и да вечеряте вкусно в ресторант.

9 лунен ден (-)

11 януари 2022 г. в 12:00 - 9 лунен ден. Критичен ден. Трябва да сте готови да се борите със съблазняването, измамата и илюзията. Трябва да се опитате да се сдържате и да не изпускате на повърхността възникващото негативно отношение към хората около вас. Изострянето на конфликта и конфронтацията няма да е от полза за нито една от страните. По-добре е да обърнете внимание на продължаването на отдавна започнати дела, които изискват рутинно изпълнение.

Нарастваща луна (±)

Луната е във фаза на нарастваща луна. Втората лунна фаза е интервалът между първата лунна четвърт и пълнолунието. През този период активният растеж на луната продължава. Втората фаза се характеризира с още по-значително повишаване на енергията и вътрешните сили, силно изразена активност. В бизнес сферата започва благоприятно време за изпълнение на планирани дела, решаване на трудни въпроси и проблеми. Случаите, изискващи много активност, ще се осъществяват лесно. Във втората лунна фаза физическата активност може да бъде полезна, точно през този период е добре да започнете нова тренировка. Промените в абсолютно всички сфери на дейност са благоприятни, както в отношенията в личен план, така и в бизнеса. Това е добро време за придвижване, пътуване, промяна на вида дейност. Жизнената енергия се натрупва все повече и по-близо до пълнолунието се отбелязва нейният връх. Този период се отличава с емоционални изблици, все по-чести конфликти и възникване на травматични ситуации.

Подобни статии

 • Кратък седмичен хороскоп от 17 до 23 януари: Признание за Телеца, Везните стават център на внимание

  Кратък седмичен хороскоп от 17 до 23 януари: Признание за Телеца, Везните стават център на внимание

  Меркурий вече е променил движението си, което означава, че по отношение на информацията и комуникациите може да има несъответствия или забавяния. Това обаче е чудесно време за завършване на продължителни процеси, завършване на курсове, гледане на филми, четене на книги, които са били отлагани за дълго време. Да, неприятности могат да се случат, но само поради невнимание или прословутия шанс, на който сега не може да се разчита. Няма нужда да рискувате, дори ако сте сигурни, че сте прави: необмислените действия ще имат отрицателни последици. Най-добрият сценарий: ако сте взели решение отдавна и сте готови да предприемете активни действия, не бива да го отлагате. Действайте, всяка физическа активност ще ви даде тласък на енергия.

  883
 • Характеристика на Луната на 16 януари

  Характеристика на Луната на 16 януари

  На 16.01.2022 г. в 12:00 ч. Луната е във фаза „Нарастваща луна“. Това е 14-ият лунен ден в лунния календар. Луната днес е в зодия Рак ♋. Процентът на осветеност на луната е 98%. Изгревът на Луната е в 14:22 часа, а нейният залез е в 08:22 часа.

  77