Луната на 13 януари - в зодия Близнаци

На 13.01.2022 г. в 12:00 ч. Луната е във фаза „Нарастваща луна“. Това е 11-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в зодия Близнаци ♊. Процентът на осветеност на луната е 82%. Луната изгрява в 12:45 часа, залязва в 04:57 часа.

Хронология на лунните дни

11 лунен ден от 12:30 ч. ня 12.01.2022 г. до 12:45 ч. на 13.01.2022 г.

12 лунен ден от 12:45 ч. на 13.01.2022 г. до следващия ден

Влияние на Луната

На 13 януари 2022 г. Луната е в зодиакалния знак Близнаци (+)

Луната в знака Близнаци. Време е за бързи и енергични неща. Поради повишената импулсивност си струва да се справите с въпроси и проблеми, които не изискват специална концентрация на внимание и отнемащи време въпроси. Повишената интелектуална активност има благоприятен ефект върху въпроси, които изискват незабавно вземане на решения или свързани с придобиване на информация. Можете да участвате във всякакви финансови транзакции или сделки с ценни книжа (особено краткосрочни). Можете да играете на борсата. Благоприятно време за защита на дипломи, дисертации или събиране на информация за тяхното написване. Постоянното желание за преминаване към друга професия не допринася за упорита работа, която изисква мобилизиране на цялото внимание, следователно всички дългосрочни проекти, за решаването на които е необходимо да отделите повече от един ден, трябва да бъдат поставени в чекмедже до настъпването на благоприятен период.

11 лунен ден (+)

На 13 януари 2022 г. в 12:00 - 11 лунен ден. Един от най-позитивните и енергийно мощни дни от лунния месец. Въплъщението на всякакви планове и идеи ще доведе до желаните резултати с най-малък разход на усилия от ваша страна. Можете спокойно да отидете на дълго пътуване.

Нарастваща луна (±)

Луната е във фаза на нарастваща луна. Втората лунна фаза е интервалът между първата лунна четвърт и пълнолунието. През този период активният растеж на луната продължава. Втората фаза се характеризира с още по-значително повишаване на енергията и вътрешните сили, силно изразена активност. В бизнес сферата започва благоприятно време за изпълнение на планирани дела, решаване на трудни въпроси и проблеми. Случаите, изискващи много активност, ще се осъществяват с лекота. Във втората лунна фаза физическата активност може да бъде полезна, точно през този период е добре да започнете нова тренировка. Промените в абсолютно всички сфери на дейност са благоприятни, както в отношенията в личен план, така и в бизнеса. Това е добро време за придвижване, пътуване, промяна на вида дейност. Жизнената енергия се натрупва все повече и по-близо до пълнолунието се отбелязва нейният връх. Този период се отличава с емоционални изблици, все по-чести конфликти и възникване на травматични ситуации.

Подобни статии