Луната на 14 ноември - в знака на зодия Риби

На 14.11.2021 в 12:00 Луната се намира във фаза "Нарастваща Луна". Това е 10-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в знака на зодия Риби ♓. Процентът на осветеност на Луната е 78%. Изгревът й е в 15:25, а залезът е в 01:43.

Хронология на лунните дни

10 лунен ден от 15:16 13.11.2021 г. до 15:25 ч.

14.11.2021 г. 11 лунен ден от 15:25 ч. на 14.11.2021 г. до следващия ден

Лунно влияние

На 14 ноември 2021 г. Луната е в зодиакален знак Риби (±)

Луната в знака на Риби.

Способностите за умствена концентрация са донякъде отслабени, въображението от време на време се стреми да завладее нашето съзнание в света на илюзиите, следователно всички случаи, които изискват специфика, трудно намират своето въплъщение в реалността. По-добре прекарайте това време в активна почивка, вълнуващо пътуване или се посветете на изкуството. Вярно е, че правните въпроси или въпросите, свързани с инвестирането на пари, протичат без особени усложнения.

10 лунен ден (+)

На 14 ноември 2021 г. в 12:00 - 10 лунен ден. Благоприятно време за творчество, любов и духовни търсения. Абсолютно всички, както важни, така и не толкова важни неща, напредват добре. Ако се случат неприятни събития, което само по себе си е малко вероятно, те ще бъдат краткотрайни и няма да донесат особено осезаема вреда.

Нарастваща луна (±)

Луната е във фаза на нарастваща луна. Втората лунна фаза е интервалът между първата лунна четвърт и пълнолунието. През този период активният растеж на Луната продължава. Втората фаза се характеризира с още по-значително повишаване на енергията и вътрешните сили, силно изразена активност. В бизнес сферата започва благоприятно време за изпълнение на планирани дела, решаване на трудни въпроси и проблеми. Случаите, изискващи много активност, няма да бъдат трудни.

Във втората лунна фаза физическата активност може да бъде полезна, точно през този период е добре да започнете нови тренировки. Промените в абсолютно всички области на дейност са благоприятни, както в отношенията в личен план, така и в бизнеса. Това е добро време за придвижване, пътуване, промяна на вида дейност. Жизнената енергия се натрупва все повече и по-близо до пълнолунието се отбелязва нейният връх. Този период се отличава с емоционални изблици, все по-чести конфликти и възникване на травматични ситуации.

Подобни статии