Луната на 17 ноември - в знака на Телец

На 17.11.2021 в 12:00 Луната се намира във фазата "Нарастваща Луна". Това е 13-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в знака на зодия Телец ♉. Процентът на осветеност на Луната е 96%. Изгревът на Луната е в 15:51, а залезът е в 05:33.

Хронология на лунните дни

13 лунен ден от 15:42 ч. 16.11.2021 г. до 15:51 ч. на 17.11.2021 г.

14 лунен ден от 15:51 ч. 17.11.2021 г. до следващия ден Лунно влияние 17 ноември 2021 г.

Луната в зодиакален знак Телец (+)

Луната в знака Телец. Телецът е знак за материална стабилност, постоянство и старание, следователно това е най-благоприятното време за извършване на разнообразни финансови транзакции и транзакции. Инвестирането в ценни книжа непременно ще доведе до приходи. Бизнесът с недвижими имоти и всякакви други имуществени въпроси, включително сделки с художествени съкровища, върви също толкова добре. Въпреки че през този период от време на време има леко повишаване на мисловните способности, от друга страна, инертността и склонността към мързел се увеличават. Има желание за комфорт и уют, искате да посетите театър или кино, да се отпуснете и да вечеряте вкусно в ресторант.

13 лунен ден (+)

На 17 ноември 2021 г. в 12:00 - 13 лунен ден. Ден за интроспекция. Ако успеете да подредите грешките си и да си вземете поука от тях, тогава ще имате реална възможност да издигнете авторитета си и да укрепите позицията си в очите на хората около вас. Много е вероятен прилив на творческа енергия и активност.

Нарастваща луна (±)

Луната е във фаза на нарастваща луна. Втората лунна фаза е интервалът между първата лунна четвърт и пълнолунието. През този период активният растеж на Луната продължава. Втората фаза се характеризира с още по-значително повишаване на енергията и вътрешните сили, силно изразена активност. В бизнес сферата започва благоприятно време за изпълнение на планирани дела, решаване на трудни въпроси и проблеми. Случаите, изискващи много активност, ще бъдат дадени лесно. Във втората лунна фаза физическата активност може да бъде полезна, точно през този период е добре да започнете тренировки. Промените в абсолютно всички сфери на дейност са благоприятни, както в отношенията в личен план, така и в бизнеса. Това е добро време за придвижване, пътуване, промяна на вида дейност. Жизнената енергия се натрупва все повече и по-близо до пълнолунието се отбелязва нейният връх. Този период се отличава с емоционални изблици, все по-чести конфликти и възникване на травматични ситуации.

Подобни статии