Луната на 18 ноември е в знака на Телеца

На 18.11.2021 в 12:00 Луната се намира във фаза "Нарастваща Луна". Това е 14-ият лунен ден в лунния календар и Луната днес е в знака на зодия Телец ♉. Процентът на осветеност на Луната е 99%. Изгревът й е в 16:02, а залезът е в 06:50.

Хронология на лунните дни

14 лунен ден от 15:51 ч. 17.11.2021 г. до 16:02 ч. на 18.11.2021 г.

15 лунен ден от 16:02 ч. 18.11.2021 г. до следващия ден

Лунно влияние

На 18 ноември 2021 г. Луната е в зодиакален знак Телец (+)

Луната в знака Телец. Телецът е знак за материална стабилност, постоянство и старание, следователно това е най-благоприятното време за извършване на разнообразни финансови транзакции и транзакции. Инвестирането в ценни книжа непременно ще доведе до приходи. Бизнесът с недвижими имоти и всякакви други имуществени въпроси, включително сделки с художествени съкровища, върви също добре. Въпреки че през този период от време има леко повишаване на мисловните способности, от друга страна, инертността и склонността към мързел се увеличават. Има желание за комфорт и уют, искате да посетите театър или кино, да се отпуснете и да вечеряте вкусно в ресторант.

14 лунен ден (+)

На 18 ноември 2021 г. в 12:00 - 14 лунен ден. Най-благоприятният ден за всякакви важни начинания. Можете спокойно да популяризирате вашите предложения, те със сигурност ще намерят отговор и ще бъдат приети. Въпреки това си струва да обмислите и претеглите всичко старателно, тъй като можете да започнете бизнес, който не само води до победа, но и завършва с пълен крах. Денят е добър за укрепване на семейните отношения.

Нарастваща луна (±)

Луната е във фаза на нарастваща луна. Втората лунна фаза е интервалът между първата лунна четвърт и пълнолунието. През този период активният растеж на Луната продължава. Втората фаза се характеризира с още по-значително повишаване на енергията и вътрешните сили, силно изразена активност. В бизнес сферата започва благоприятно време за изпълнение на планирани дела, решаване на трудни въпроси и проблеми. Случаите, изискващи много активност, няма да бъдат трудни. Във втората лунна фаза физическата активност може да бъде полезна, точно през този период е добре да започнете нова тренировка. Промените в абсолютно всички сфери на дейност са благоприятни, както в отношенията в личен план, така и в бизнеса. Това е добро време за придвижване, пътуване, промяна на вида дейност. Жизнената енергия се натрупва все повече и по-близо до пълнолунието се отбелязва нейният връх. Този период се отличава с емоционални изблици, все по-чести конфликти и възникване на травматични ситуации.

Подобни статии