Луната на 20 ноември е в зодия Близнаци

На 20.11.2021 в 12:00 Луната се намира във фазата "Намаляваща Луна". Това е 16-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в знака на зодия Близнаци ♊. Процентът на осветяване на Луната е 99%. Изгрява в 16:34, залязва в 09:22.

Хронология на лунните дни

16 лунен ден от 16:15 на 19.11.2021 г. до 16:34 ч. на 20.11.2021 г.

17 луни ден от 16:34 20.11.2021 г. до следващия ден

Влияние на Луната

На 20 ноември 2021 г. Луната е в знака на зодия Близнаци (+)

Луната в знака Близнаци. Време за бързи и енергийни дела. Поради повишената импулсивност си струва да се справите с въпроси и проблеми, които не изискват специална концентрация на внимание и отнемащи време въпроси. Повишената интелектуална активност има благоприятен ефект върху въпроси, които изискват незабавно вземане на решения или свързани с придобиване на информация. Можете да участвате във всякакви финансови транзакции или сделки с ценни книжа (особено краткосрочни). Можете да играете на борсата. Благоприятно време за защита на дипломи, дисертации или събиране на информация за тяхното написване. Постоянното желание за преминаване към друга професия не допринася за упорита работа, която изисква мобилизиране на цялото внимание, следователно всички дългосрочни проекти, за решаването на които е необходимо да отделите повече от един ден, трябва да бъдат поставени в чекмедже до настъпването на благоприятен период.

16 лунен ден (±)

На 20 ноември 2021 г. в 12:00 - 16 лунен ден. Доста хармоничен ден. Всичко е в баланс. Ще усетите известен излишък от сила, която е най-добре насочена към творчески канал или физическа активност, в противен случай енергията може да намери изход в необмислени, евентуално агресивни действия и действия.

Намаляваща луна (+)

Луната е във фаза на намаляваща луна. Третата лунна фаза обхваща периода от пълнолуние до началото на четвъртата четвърт. При пълнолуние се отбелязва пикът на натрупване на жизнена и психическа енергия, която впоследствие постепенно намалява. През този период активността започва да намалява, има честа смяна на състояния, идеи и преценки. Когато опитът и силите, натрупани през изминалите фази, енергично продължават да се впускат в изпълнението на плановете. През този период от лунния месец вече се забелязват първите резултати от положените преди това усилия. Промените в настроението, които се случват, могат да се отнасят не само до бизнес сферата, но и до личния живот. Това е чудесно време да се отървете от старите навици или да опитате нещо ново. В отношенията това е време на близост и романтика на най-високо ниво. Третата фаза е чудесна за саморазвитие, самоусъвършенстване и създаване.

Подобни статии