Луната на 21 ноември - в знака на Близнаците

На 21.11.2021 в 12:00 Луната се намира във фаза "Намаляваща Луна". Това е 17-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в знака Близнаци ♊. Процентът на осветяване на Луната е 96%. Изгревът на Луната е в 17:02, а залезът е в 10:35.

Хронология на лунните дни

17 лунен ден от 16:34 ч. на 20.11.2021 г. до 17:02 ч. на 21.11.2021 г.

18 лунен ден от 17:02 ч. 21.11.2021 г. до следващия ден

Лунно влияние

На 21 ноември 2021 г. Луната е в зодиакалния знак Близнаци (+)

Луната в знака Близнаци. Време е за бързи и енергични действия. Поради повишената импулсивност си струва да се справите с въпроси и проблеми, които не изискват специална концентрация на внимание и отнемащи време въпроси. Повишената интелектуална активност има благоприятен ефект върху неща, които изискват незабавно вземане на решения или са свързани с придобиване на информация. Можете да участвате във всякакви финансови транзакции или сделки с ценни книжа (особено краткосрочни). Можете да играете на борсата. Благоприятно време за защита на дипломи, дисертации или събиране на информация за тяхното написване. Постоянното желание за преминаване към друга професия не допринася за упорита работа, която изисква мобилизиране на цялото внимание, следователно всички дългосрочни проекти, за решаването на които е необходимо да отделите повече от един ден, трябва да бъдат поставени в чекмедже до настъпването на благоприятен период.

17 лунен ден (+)

На 21 ноември 2021 г. в 12:00 - 17 лунен ден. Ден на усещане за радостта от съществуването, намиране на вътрешна свобода. Идеален за брак, еманципация, сублимация на сексуалната енергия.

Намаляваща луна (+)

Луната е във фаза на намаляваща луна. Третата лунна фаза обхваща периода от пълнолуние до началото на четвъртата четвърт. При пълнолуние се отбелязва пикът на натрупване на жизнена и психическа енергия, която впоследствие постепенно намалява. През този период активността започва да намалява, има честа смяна на състояния, идеи и преценки. Когато опитът и силите, натрупани през изминалите фази, енергично продължават да се впускат в изпълнението на плановете. През този период от лунния месец вече се забелязват първите резултати от положените преди това усилия. Промените в настроението, които се случват, могат да се отнасят не само до бизнес сферата, но и до личния живот. Това е чудесно време да се отървете от старите навици или да опитате нещо ново. В отношенията това е време на близост и романтика на най-високо ниво. Третата фаза е чудесна за саморазвитие, самоусъвършенстване и създаване.

Подобни статии