Луната на 22 ноември - в зодия Рак

На 22.11.2021 в 12:00 Луната се намира във фазата "Намаляваща Луна". Това е 18-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в знака на зодия Рак ♋. Процентът на осветяване на Луната е 92%. Изгревът на Луната е в 17:40, а залезът е в 11:39.

Хронология на лунните дни

18 лунен ден от 17:02 ч. на 21.11.2021 г. до 17:40 ч. на 22.11.2021 г.

19 лунен ден от 17:40 ч. на 22.11.2021 г. до следващия ден

Лунно влияние

На 22 ноември 2021 г. Луната е в зодиакален знак Рак (±)

Луната в знака Рак. Време на бърза стабилност. Идеален за добре функциониращ бизнес с монотонно производство. Добре време и за всякакви правни процедури и дела. Делото, започнато от вас в този момент, трябва да приключи по най-изгодния за вас начин. Трябва да бъдете по-внимателни с отпускането на заеми и заемането на пари. Възможно е да се наложи да чакате много дълго за завръщането им. Тъй като емоционалната чувствителност се увеличава в този момент, трябва да бъдете по-тактични и внимателни към близките си, защото това ще ви бъде само от полза. За развитието на духовна сила са полезни аутотренинг, медитационни практики и развитие на екстрасензорна чувствителност. За да се избегнат неприятни последици, е необходимо внимателно боравене с метални предмети и огън.

18 лунен ден (-)

На 22 ноември 2021 г. в 12:00 - 18 лунен ден. Доста неблагоприятен ден, изпълнен с неочаквани проблеми, които изискват максимална предпазливост и сдържаност за разрешаване.

Намаляваща луна (+)

Луната е във фаза на намаляваща луна. Третата лунна фаза обхваща периода от пълнолуние до началото на четвъртата четвърт. При пълнолуние се отбелязва пикът на натрупване на жизнена и психическа енергия, която впоследствие постепенно намалява. През този период активността започва да намалява, има честа смяна на състояния, идеи и преценки. Когато опитът и силите, натрупани през изминалите фази, енергично продължават да се впускат в изпълнението на плановете. През този период от лунния месец вече се забелязват първите резултати от вложените преди това усилия. Промените в настроението, които се случват, могат да се отнасят не само до бизнес сферата, но и до личния живот. Това е чудесно време да се отървете от старите навици или да опитате нещо ново. В отношенията това е време на близост и романтика на най-високо ниво. Третата фаза е чудесна за саморазвитие, самоусъвършенстване и създаване.

Подобни статии