Луната на 7 ноември - в знака на Стрелеца

На 07.11.2021 в 12:00 Луната се намира във фазата "Нарастваща Луна". Това е 4-ият лунен ден в лунния календар. Луната е в знака на зодия Стрелец ♐. Процентът на осветеност на Луната е 9%. Изгревът на Луната е в 11:27, а залезът е в 17:58.

Хронология на лунните дни

3 лунен ден от 09:52 11/06/2021 до 11:27 11/07/2021

4 лунен ден от 11:27 11.07.2021 до следващия ден

Влияние на Луната на 7 ноември 2021 г.

Луната е в зодиакалния знак Стрелец (+)

Луната в знака на Стрелец

Лунният Стрелец донякъде отдалечава нашите мисловни процеси от земната логика и конкретност в полето на абстрактното мислене. Въпреки това, периодът е идеален за решаване на въпроси, свързани с юриспруденцията и всякакви правни въпроси. Можете спокойно да подадете заявление до регистриращите органи за създаване на юридически лица, обществени организации или дъщерни дружества. Всякакви бюрократични въпроси в този момент се решават изненадващо лесно, почти от само себе си. Всички видове пътувания и командировки също ще бъдат успешни и ще преминат без негативни приключения. Трябва обаче да се пазите от операции, свързани със земя или строителство.

4 лунен ден (±)

7 ноември 2021 г. в 12:00 - 4 лунен ден. Поради нарастващата дипломация, денят е добър за активни контакти и търговски операции. При вземане на решения човек трябва да се въздържа от повърхностни преценки, тъй като склонността към неразумен риск се увеличава.

Нарастваща луна (+)

Луната е във фаза на нарастваща луна. Първата лунна фаза се брои от новолуние до началото на първата четвърт на луната (началото на втората фаза). През този период Луната се намира в началото на своя растеж. Първата фаза се характеризира с увеличаване на енергията за изпълнение на планираните дела. През този период се препоръчва да се правят планове и да се стартират нови проекти, да се претеглят и очертават планове за развитие на новоизработени идеи, да се анализират внимателно проблемите и проблемите, както от бъдещия период, така и тези, които са останали неизпълнени от предходния лунен месец . На физиологично ниво в първата лунна фаза тялото натрупва сила. Енергията все още е доста ниска във всички области на живота, било то здраве, личен живот или бизнес. Както в работата, така и в личната сфера идва етапът на преосмисляне на сегашните отношения и е много вероятно те да бъдат изведени на най-високо ниво. Бързо се появяват нови връзки и познанства. Заедно с нарастването на луната през този период се увеличава и жизнената енергия.

Подобни статии