Луната на 8 ноември - в знака на Козирог

На 08.11.2021 в 12:00 Луната се намира във фаза "Нарастваща Луна". Това е 4-ият лунен ден в лунния календар, а Луната днес е в знака на зодия Козирог ♑. Процентът на осветеност на Луната е 17%. Изгревът на Луната е в 12:48, а залезът е в 18:51.

Хронология на лунните дни

4 лунен ден от 11:27 11/07/2021 до 12:48 11/08/2021

5 лунен ден от 12:48 ч. 11.08.2021 г. до следващия ден

Лунно влияние

На 8 ноември 2021 г. Луната е в зодиакален знак Козирог (±)

Луната в знака Козирог. Не е най-доброто време за комуникация с държавни агенции и представители на държавни структури. По отношение на парите също не всичко е гладко. Има голяма вероятност от забавяне на печалбата, а също така са възможни и загуби. От друга страна, решаването на имотни въпроси, както и всякакви организационни въпроси би трябвало да протичат без сериозни усложнения. Добра идея е тези дни да направите кратка разходка в планината или да посетите ски курорт.

4 лунен ден (±)

На 8 ноември 2021 г. в 12:00 - 4 лунен ден. Поради нарастващата дипломация, денят е добър за активни контакти и търговски операции. При вземане на решения човек трябва да се въздържа от повърхностни преценки, тъй като склонността към неразумен риск се увеличава.

Нарастваща луна (+)

Луната е във фаза на нарастваща луна. Първата лунна фаза се брои от новолунието до началото на първата четвърт на луната (началото на втората фаза). През този период Луната се намира в началото на своя растеж. Първата фаза се характеризира с увеличаване на енергията за изпълнение на планираните дела. През този период се препоръчва да се правят планове и да се стартират нови проекти, да се претеглят и очертават планове за развитие на новоизработени идеи, да се анализират внимателно проблемите и проблемите, както от бъдещия период, така и тези, които са останали неизпълнени от предходния лунен месец. На физиологично ниво в първата лунна фаза тялото натрупва сила. Енергията все още е доста ниска във всички области на живота, било то здраве, личен живот или бизнес. Както в работата, така и в личната сфера идва етапът на преосмисляне на текущите отношения и е много вероятно те да бъдат изведени на най-високо ниво. Бързо се появяват нови връзки и познанства. Заедно с нарастването на луната през този период се увеличава и жизнената енергия.

Подобни статии